![]() |
|
Filmbox a Filmbox Extrauž druhý den mi nejdou na cs-linku Filmboxy.Neví někdo co s tím je ? Psal jsem na cslink ale zatím nic..... :lookaround: |
Tiplik
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Filmbox a Filmbox ExtraFunguju, dnes u zakaznika skusane. Chyba bude u teba...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: Filmbox a Filmbox ExtraAj u mna ok...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: Filmbox a Filmbox Extrana skle mám napsáno-program je kodovaný....hlavně že sem jim to zaplatil...hmmm..ostatní jdou v pohodě :lookaround: |
Tiplik
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Filmbox a Filmbox ExtraZápisy...Tiplíku,zápisy na kartě....VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
TiplikZápis nabehne iba vtedy ,ak sa Objednávka spáruje s tímy peniazmi ,že si to zaplatil ,neznamená že tie peniaze tam sú, môže to naskočiť aj do 7 dní.Ps: Zaplatil si presne celu sumu do haliera naraz ,lebo ak je o čo len 1cent rozdiel ,tak sa peniaze nevedia spárovať z objednávkou. Mne to takto Nechtiac Zvorala Pani v banke a Mesiac nič ani peniaze ani TV ,tak sme z Operátoromi CSlinku hľadali 3 Dni Tie Peniaze. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
TiplikNechceš taky náhodou požádat o "reflesch" karty? :laughing: Určitě by ti to naskočilo :laughing: A než ti odpoví na psaní Rv to uplyne vody.Otázka jak zaplatíš,každý chce vše teď hned,oni ty převody penízků nějakou dobu trvají, takže "dočkej času jako husa klasu".Třeba takový SKY má jasně!! napsáno jak máš platit a kdy ti to půjde, holt je provider a provider. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Filmbox a Filmbox ExtraA proto je tady pořád nejvíc stížností, jak to u toho slavného SKY nefunguje :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
technikTKRa čo má stím skylink ked píše že mu to nejde na cslinku ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Jupiasi reagoval na petr33 ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
@PISTOK153Proto je nejlepší první nabít kredit na účet a potom teprve vytvořit objednávku.Jde to hned. ;) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
@HarnadekA toto sa dá ako ???? ,predpokladám ,že iba tím Gital stieracím Kupónom formou SMS Správy ,alebo sa mýlim a ide to aj cez Bankoví účet nabiť dopredu.???? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Filmbox a Filmbox ExtraSamozřejmě jde dopředu nabít kredit účtu všemi dostupnými možnostmi. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
![]() |