Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

7°W Nilesat

Kromě MBC kanálů, Dubai One, které známe i z Badru, je na Nilesatu s dobrou rezervou opět zachytitelný Fox Movies na 110766/H/27500 - 5/6. Nově testovaný filmový kanál, zřejmě nástupce dřívějšího Fox Serie, má v krátký době zahájit na 12226/H/27500 - 3/4. Tak se rozroste nabídka filmových programů, v ne snad HD kvalitě, ale ve slušnym standardu.
O zpravodajský Fox News osobně nestojím, je přitrouble pravicový, programy pro Araby vysílaly dobrý filmy.

knawi
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

7°W Nilesat

Ty uz chlape tu trávu nekus a nepij to ani redeny.. tak ti radi saták ... :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

RE: 7°W Nilesat

MBC 2 po tom přechodu na formát 16:9 taky nemá chybu. Lepší obraz než na HBO 2 o programu ani nemluvě. To je rozdíl značný. Sice v pozdních nočních hodinách a ráno typicky všechno ve 4:3 ale přes den a v hlavním čase naopak většina v 16:9. A když ne na MBC 2 tak pro změnu na MBC MAX. Jsou to špičkový FTA programy s lepším programem než mnohé pay-tv. Nejenom naše, ale i mnohé zahraniční.
http://www.youtube.com/watch?v=KA_AL33zEhM

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

110766/H/27500

ta nula prec

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

to dá rozum, dík

knawi
Registrace: 3/2007

@wwwe

Horizontální polarizace ze starých Nilesatů (pásmo 11.7 - 12.3 GHz) má lepší příjmové podmínky západním směrem.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

saťák je vůI. doba se změnila. před dvaceti lety by si každej s úsměvem poklepal na čelo, kdyby někdo vyprávěl o arabských nebo třeba já nevím čínských programech. dneska američani jezdí na dovolenou do dubaje, když chtějí vidět něco nevšedního.
http://img69.imageshack.us/img69/9676/1001522s.jpg

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

7°W Nilesat

No tak kdyby mne nekdo pred dvaceti lety rekl ze nam tu jednou bude vladnou novinař R.John tak si taky s usmevem na tvári potukam na celo a budu se tomu smat , jo bohuzel doba se zmnenila to je fakt, pro nekoho v dobrem pro nekoho ve zlem ... :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

co se týče mě, já tomu fandím. čína, indie, rusko (!) všechny tyhle státy mají do budoucna velký ambice. mě by zajímalo jaký ambice má česká republika, možná stát se pod vedením ODS šaškem EU :laughing: ale zároveň mě děsí jiný věci. protože teď se bavíš narozdíl od knawiho se skutečným cvokem. mě děsí tohle:
www.youtube.com/watch?v=1p-phvcRQbo
něco cizího se zajímá už delší dobu o dění na zemi. a je to jaksi zcela mimo naší kontrolu. možná jedině taková věc by dokázala (jak prohlásil svého času Reagan) přinést porozumění mezi lidma

vortimond

někdy sem budu muset dát ty konce těch videí, protože pro někoho může být překvapením, že například ve španělsku se vyrábějí špičkový a nákladný reklamy s nasazením nejmodernější techniky:
www.youtube.com/watch?v=44MQkILLGS4
to vůbec neznamená, že bysme jako lidi byli tady na zemi sami. nebo že by např. rastafariáni měli falešný představy o světě. není nic směšnějšího než český nacionalismus

vortimond

vortimond:Číne Rusku a Indiji,fandím tieš zachvílu padne slávna EU .Potom sa knim pridáme lebo nás dovtedy skúpia. :8)

fsat

jak jsem psal, pro mě je nacionalismus zdrojem zábavy. na ČT běží úspěšný seriál Hranice dokořán - Rozmówki polsko-czeskie. jistě to znáte. představ si něco podobnýho ve verzi česko - německý :laughing: absolutně nepředstavitelný

vortimond

a zajímavý, že mezi německem a francií tohle funguje. prostě doba se změnila. babrání se v minulosti je na škodu všech. dobrý a přátelský vztahy s německem jsou cesta k český prosperitě. né vysídlení cikánů

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra