Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

VÝMĚNA-JSOU ÚVAHY =maximum za 600=SPRÁVNÉ ?

zdarec, strašně dlouho jsem tu nebyl a vlastně jsem vůbec nesledoval ty akce výměna Cryptoworks za Irdeto.Teď koukám, že akce je do konce července ( naštěstí ji prodloužili a tak jsem naběhl 1.7. se svým Goldenem HD k maníkovi, ať mi to předvede u něho v saloonu, jak nová karta pojede v uni čtečce Conax v Goldenu 980HD, navíc když ve druhém slotu mám zahnízděnou ještě CSlink
.
takže tam nahrál ten úplně nejnovější firmware a karta tam jela jak víno . Říkal mi, že mi tam pár dní pojedou všechny programy zadara, což mě zaujalo :sly: . Zaplatil jsem mu teda bakšiš za novou kartu se spropitným a odnesl si přijímač domů
.
Z celé plejády Astry 23,5 jsem si do oblíbených STANDARD nahrál svých vybraných 30 programů, ostatní nezájem ( ale jsou ve skupině kompletní, tam ale prakticky nepřepínám
.
1.Na pokynech čtu, že si mám kartu zaregistrovat do 20 dnů od vložení karty do přijímače, jinak programy "zhebnou" - takže do přijímače byla Irdeto vložena 1.7.v prodejně
.
Logicky z toho automaticky vychází, že registrovat kartu před 20.7. je blbost když tam běhá skoro full nářez z nabídky skylink - takže 20 dnů zdarma koukat vsjo. Teď koukám třináctý den a pěkně visí všechno R^ .

20.7. zaregistruji novou kartu a objeví se mi kredit 600,-Kč na objednávání balíčků - objednám si na dva měsíce, tj. do 20.září 2x MULTI za 580,- ke kterému dostanu do konce prázdnin celej ten masitej pakl programů dole

HBO HD + HBO Comedy + Cinemax + HBO zdarma
Kino CS, Muzika CS, Doku CS
Sport 2, Paprika, Eurosport HD, Nova Sport HD, Travel Channel HD, National Geographic Wild HD, Spektrum HD, MTVN HD a Penthouse HD.
.
No tenhle balík mi zhasne 31.8.ale balík MULTI pojede do 20.září dál :)

za 600 korun ( vlastně dvacka mi zůstane na kontě ;) ) docela hody od 1.7 do 20.9. ne :O - nebo snad existuje lepší varinta :zombie: ?

Bororo
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Bororo

jako reklama dobrý,tak si to užívej a odpověď na tvoji poslední větu ,je lepší varianta R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Bororo

Je vidět, že se vyznáš. Ale dovol, abych ti prozradil jedno (veřejné) tajemství. Je úplně jedno, kdy karty Výměna registruješ. Jestli první nebo dvacátý den. Global free je global free a žádná registrace na to nemá vliv, vždy jde 20 dní.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

výhodou je,že neregistrovaná nemá surflock R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra