![]() |
|
VÝMĚNA-JSOU ÚVAHY =maximum za 600=SPRÁVNÉ ?zdarec, strašně dlouho jsem tu nebyl a vlastně jsem vůbec nesledoval ty akce výměna Cryptoworks za Irdeto.Teď koukám, že akce je do konce července ( naštěstí ji prodloužili a tak jsem naběhl 1.7. se svým Goldenem HD k maníkovi, ať mi to předvede u něho v saloonu, jak nová karta pojede v uni čtečce Conax v Goldenu 980HD, navíc když ve druhém slotu mám zahnízděnou ještě CSlink. takže tam nahrál ten úplně nejnovější firmware a karta tam jela jak víno . Říkal mi, že mi tam pár dní pojedou všechny programy zadara, což mě zaujalo :sly: . Zaplatil jsem mu teda bakšiš za novou kartu se spropitným a odnesl si přijímač domů . Z celé plejády Astry 23,5 jsem si do oblíbených STANDARD nahrál svých vybraných 30 programů, ostatní nezájem ( ale jsou ve skupině kompletní, tam ale prakticky nepřepínám . 1.Na pokynech čtu, že si mám kartu zaregistrovat do 20 dnů od vložení karty do přijímače, jinak programy "zhebnou" - takže do přijímače byla Irdeto vložena 1.7.v prodejně . Logicky z toho automaticky vychází, že registrovat kartu před 20.7. je blbost když tam běhá skoro full nářez z nabídky skylink - takže 20 dnů zdarma koukat vsjo. Teď koukám třináctý den a pěkně visí všechno R^ . 20.7. zaregistruji novou kartu a objeví se mi kredit 600,-Kč na objednávání balíčků - objednám si na dva měsíce, tj. do 20.září 2x MULTI za 580,- ke kterému dostanu do konce prázdnin celej ten masitej pakl programů dole HBO HD + HBO Comedy + Cinemax + HBO zdarma Kino CS, Muzika CS, Doku CS Sport 2, Paprika, Eurosport HD, Nova Sport HD, Travel Channel HD, National Geographic Wild HD, Spektrum HD, MTVN HD a Penthouse HD. . No tenhle balík mi zhasne 31.8.ale balík MULTI pojede do 20.září dál :) za 600 korun ( vlastně dvacka mi zůstane na kontě ;) ) docela hody od 1.7 do 20.9. ne :O - nebo snad existuje lepší varinta :zombie: ? |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
Bororojako reklama dobrý,tak si to užívej a odpověď na tvoji poslední větu ,je lepší varianta R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 399 |
![]() |
|
BororoJe vidět, že se vyznáš. Ale dovol, abych ti prozradil jedno (veřejné) tajemství. Je úplně jedno, kdy karty Výměna registruješ. Jestli první nebo dvacátý den. Global free je global free a žádná registrace na to nemá vliv, vždy jde 20 dní.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscervýhodou je,že neregistrovaná nemá surflock R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 399 |
![]() |
|
![]() |