![]() |
|
Argus Pingulux LINUX.Zdravím účastníky tohoto forum s malým dotazem?Jak lze v tomto jinak zajímavém přijmaci,zadávat do klíčováho editoru klíče v písmenkové verzi.Uvedu příklad:2c,4d,5e,atd.Mám jej 3 den,zatím jej trochu ladím a pokud by mně někdo navedl na stránku,ze které lze bezpečně(soubory jsou kompaktabilní pro tento přijmač),byl bych vděčný. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.dej si do vyhledavace ..Argus a uvidis vsechny moznosti..nechci banana rama.... :))VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.:))) Stál jsem si na káblu,dík za nakopnutí,zase jsem pokročil.Je to vše jiné,než jsem byl zvyklý,na to jak to je malé,je to R^ ,zábavy budu mít kopec :) :) |
zzaner
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.A nemá to nějak málo konektorů, čteček a pod. Požadavek byl vše dvojmo ;)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.Toto je jen cvičné,na naučení,pak to přijde pro syna.Tak si myslím,že bude spokojený,vypadá to zatím na OK,já se procvičím v linuxu.Ještě hledám blokr,potřebuji zase nakopnout a už by jej mohl používat,ale bude si muset počkat. :))) |
zzaner
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.co tam mas za emu ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.1.1.42--z těch tří nejlepší,všechny jsem vyzkoušel. |
zzaner
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.Dodávám emu plugin 07. |
zzaner
![]() |
|
RE:Argus PinguluxVie tento prístroj prehrat z USB film nahratý vo formáte AVI/DivX ?EA Mini ani VIP to nedokážu. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.Já jsem zkoušel nahrávat na flash 15 GB,zatím 1 film,více nemohu stihnout,vše chce čas. :) |
zzaner
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.tak to je linux jako krava. hlavne at zije opensource :)))dodej konfigurak :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.Mám zatím spark,E2 mám zatím jen na flashce. :) |
zzaner
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.tohle proste nechapu, vyrobce cpe prachy do nejaky pochybny podpory a ty mas to nejlepsi co muzes mit nekde na flesce protoze nezustaly prachy na to poradne odladitDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.Zatím si s tím hraji pár hodin čistého času,až to trochu srovnám,tak pujdu na tu E2.Ještě jsem ji nezkoušel. :) |
zzaner
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.ono s tim pinguluxem to neni az tak jak si bublajs myslis, tu enigmu tam poprve nahrajes, pak fici samozrejme dualboot a usb flash disk muzes dat pryc, znas jiny takovy pristroj? krome nejakych dalsich oem verzi, kdyz te e2 prestane bavit, reboot a stiskem tlacitka jsi ve sparku. a krome enigmy 2 muzes instalovat i neutrino. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.valna vetsina stroju postavenejch na sti chipech ma krom vlastniho i moznost dualbootu do enigmy a-nebo neutrina. treba i takovej topfield, cemuz by veril malokdo. takze to co umi ten pingus, umi hodne stroju stari dvou i tri let. jen par vyrobcu slo dotoho aby si udelali svoji E2. ti co to udelali, udelali mnohem lip. nejakej nakrasno spark system prdet i kdyz to muze vypadat sebelip, hodne stroju s takovym systemem zadnej linux nepripomina a sprava krz konzolu je uplne nap.icuenigmu do flash a pak si budem povidat. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
rj45presne ako pises. ja mam tiez linux stb a skusal som aj e2 ale presiel som znova na spark. ak budem chciet mozem si kedykolvek nabootovat e2 ktora je uz v boxe a hotovo. zatial sa mi osvedcil spark a ide v nom vsetko ako ma tak nemam dovod prechdzat na e2 :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.Mal som tiez toho Pinguluxa ale len som ho testoval.Az to bude mat openlinux tak sa potom mozeme o tom bavit.Zatial to bezi v rovine Spark ako sa to tu spominalo.Inak nic svetoborneho. |
deceive
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.tak to sis mohl koupit arivu a zadnej linux by si nepotrebovalDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Argus Pingulux LINUX.Je fakt, ze nez bych mel vrazit tolik penez do Pinguluxa, radeji si koupim jeste jeden Coolstream Zee. Nenormalni suma, co chce vyrobce za toto nic. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
![]() |