Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Argus Pingulux LINUX.

Zdravím účastníky tohoto forum s malým dotazem?Jak lze v tomto jinak zajímavém přijmaci,zadávat do klíčováho editoru klíče v písmenkové verzi.Uvedu příklad:2c,4d,5e,atd.Mám jej 3 den,zatím jej trochu ladím a pokud by mně někdo navedl na stránku,ze které lze bezpečně(soubory jsou kompaktabilní pro tento přijmač),byl bych vděčný.

zzaner
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Argus Pingulux LINUX.

dej si do vyhledavace ..Argus a uvidis vsechny moznosti..nechci banana rama.... :))

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

:))) Stál jsem si na káblu,dík za nakopnutí,zase jsem pokročil.Je to vše jiné,než jsem byl zvyklý,na to jak to je malé,je to R^ ,zábavy budu mít kopec :) :)

zzaner

A nemá to nějak málo konektorů, čteček a pod. Požadavek byl vše dvojmo ;)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Toto je jen cvičné,na naučení,pak to přijde pro syna.Tak si myslím,že bude spokojený,vypadá to zatím na OK,já se procvičím v linuxu.Ještě hledám blokr,potřebuji zase nakopnout a už by jej mohl používat,ale bude si muset počkat. :)))

zzaner

co tam mas za emu ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

1.1.42--z těch tří nejlepší,všechny jsem vyzkoušel.

zzaner

Dodávám emu plugin 07.

zzaner

RE:Argus Pingulux

Vie tento prístroj prehrat z USB film nahratý vo formáte AVI/DivX ?EA Mini ani VIP to nedokážu.

Trnava
Registrace: 5/2009

Já jsem zkoušel nahrávat na flash 15 GB,zatím 1 film,více nemohu stihnout,vše chce čas. :)

zzaner

tak to je linux jako krava. hlavne at zije opensource :)))
dodej konfigurak :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Mám zatím spark,E2 mám zatím jen na flashce. :)

zzaner

tohle proste nechapu, vyrobce cpe prachy do nejaky pochybny podpory a ty mas to nejlepsi co muzes mit nekde na flesce protoze nezustaly prachy na to poradne odladit

bublajs

Zatím si s tím hraji pár hodin čistého času,až to trochu srovnám,tak pujdu na tu E2.Ještě jsem ji nezkoušel. :)

zzaner

ono s tim pinguluxem to neni az tak jak si bublajs myslis, tu enigmu tam poprve nahrajes, pak fici samozrejme dualboot a usb flash disk muzes dat pryc, znas jiny takovy pristroj? krome nejakych dalsich oem verzi, kdyz te e2 prestane bavit, reboot a stiskem tlacitka jsi ve sparku. a krome enigmy 2 muzes instalovat i neutrino.

rj45
Registrace: 6/2007

valna vetsina stroju postavenejch na sti chipech ma krom vlastniho i moznost dualbootu do enigmy a-nebo neutrina. treba i takovej topfield, cemuz by veril malokdo. takze to co umi ten pingus, umi hodne stroju stari dvou i tri let. jen par vyrobcu slo dotoho aby si udelali svoji E2. ti co to udelali, udelali mnohem lip. nejakej nakrasno spark system prdet i kdyz to muze vypadat sebelip, hodne stroju s takovym systemem zadnej linux nepripomina a sprava krz konzolu je uplne nap.icu
enigmu do flash a pak si budem povidat.

bublajs

rj45

presne ako pises. ja mam tiez linux stb a skusal som aj e2 ale presiel som znova na spark. ak budem chciet mozem si kedykolvek nabootovat e2 ktora je uz v boxe a hotovo. zatial sa mi osvedcil spark a ide v nom vsetko ako ma tak nemam dovod prechdzat na e2 :)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Mal som tiez toho Pinguluxa ale len som ho testoval.Az to bude mat openlinux tak sa potom mozeme o tom bavit.Zatial to bezi v rovine Spark ako sa to tu spominalo.Inak nic svetoborneho.

deceive
Registrace: 9/2008

tak to sis mohl koupit arivu a zadnej linux by si nepotreboval

bublajs

Je fakt, ze nez bych mel vrazit tolik penez do Pinguluxa, radeji si koupim jeste jeden Coolstream Zee. Nenormalni suma, co chce vyrobce za toto nic.

wenk
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra