![]() |
|
otazka cinemax HBO sd verzia programuMusi sa aktivovat na karte aj programy multi ked chcem cinemax+nbo mam aktivovane toto ISK-GRATIS 05/2010 CT1, CT2, CT4, CTHD, JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov, Nova, NovaCinema, NovaHD, STV1, STV2, 28.04.2008 -ISK-HBO+Cinemax na 02Mes Cinemax, HBO, HBO Comedy lebo minejde obraz na Cinemax, HBO, HBO Comedy znova som naskenoval tp cinemax ukazuje titulky na cinemaxe ale obraz nemam volne programy ok |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: otazka cinemax HBO sd verzia programunie multi s premiovymi hbo-ckami nema ziaden suvis..daju sa predplatit iba samostatne..resp aj bez aktivacie multiskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
pockajako znie otazka, z toho co pises vyzera ze mas predplatne ako HBO tak Cinemax - tie su a aj idu aj SDavsak HBO Comedy je v MPEG4 takze ak mas SD prijimac tak zial mozes sledovat len HBO a Cinemax ("1")... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Téma: otazka cinemax HBO sd verzia programuHd primac humax 5100s Hbo+hbo comedy uz ide len ten Cinemax nie.Tp 2rat vymazane a naskenovane. karta ice vymena sk. Este ma napadlo ze ci to nie je tim ze mam registrovane obidve karty registrovane na skylink .cz Ale pochybujem.ci prisel zapis programu cinemax na kartu. nevidim tam polozku zapisy ice karty to nemaju? |
ivan22
![]() |
|
RE: otazka cinemax HBO sd verzia programusprav si reautorizaciu ice karty ...zapisy na ice su len tazko sa v tom orientujeskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: otazka cinemax HBO sd verzia programuJá si teď taky předplácela HBO+Cinemax (mám SD) a Skylinku to trvalo 2 dny, než mi nahodili oba programy. 1. den Cinemax a 2. HBO. |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: otazka cinemax HBO sd verzia programuPomohlo vymazanie programu cinemax a znovu vyhladanie nasledne reautorizaciu ice karty .Predtim isiel 20 dni volne a stare nastavenie robilo asi zle. Dakujem za pomoc. |
ivan22
![]() |
|
![]() |