![]() |
|
LNB konvertor QuadZdravím...mám konvertor Quad, používám zatím 2 výstupy, ovšem začalo mně to dělat problém...když se dívám na přijímače zvlášt, vše jde...ale jakmile zapnu oba najednou, tak jeden běží a druhý napíše, že vyhledává signál...takže problém je lnb?karty skylink a přijímače mascom |
ardno01
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: LNB konvertor Quada dělá to od začátku nebo až teď po bořkách?že by jsi dostal místo LNB Quad Quattro LNB na pohled stejnéAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: LNB konvertor Quadnechci machrovat ale nedávno jsem četl na str.Mascom že nejlepší dosažený příjem se dosáhne s komponentama stejné značky hlavně tedy u Mascoma. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
@Ufones:))) To si píše každá firma.... standartní reklama na svoje další výrobky. :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: LNB konvertor Quadměl by to být quad, je to golden interstara začalo to dělat až ted, dělá to druhý den |
ardno01
![]() |
|
RE: LNB konvertor QuadTak na LNB na test přepoj Fka na volné výstupy a uvidíš. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
Hamadekto zní logicky,ale najdi na trhu např:od Homecasta LNB |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: LNB konvertor Quadpo bouřce mi odešlo na Quadu 1 (caput complet) a na 2 Astra3. 3 a 4 žádný problém. Výměna LNB to vyřešila, ale napřed bych vyzkoušel další vstupy a kombinovat příjmače. Problém může být i koax. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: LNB konvertor QuadAj mne sa to stalo a nie len raz a s takým istým LNB, ale ešte som neprišiel nato čo to spôsobuje pomohla iba výmena |
norcsi
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
@ardno01Dělá Ti to, i pokud máš na obou přijímačích naladěnou stejnou stanici, resp. stejný transpondér (polarizace, pásmo..)? |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
zkus zapnoutvše do jedné zásuvky!pokud to bude OK tak výměna TWINu za dražšší značku může pomoci, pokud né tak přepoji v rozvaděci na stejnou fázi. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekže by oblíbené téma,tady bych doporučil rady soudruha z východního německa R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
asi je na sjezdua možná už O TOM SLYŠEL !?!?!? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
neslyšel,ani jeho kámošové neslyšeli,co montujou,asi profíci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
KamilZano, přesně tohle, když naladím stejný transpondér, tak to na jednom přijímači vypadne |
ardno01
![]() |
|
![]() |