Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

6adny signal

Dobrý den, mám digi TV,dual,zapojoval jsem to sám,pročital sem zde dizkuze ohledně nastavení uhlu a všeho,soused taky ma a tak sem se snažil to nastavit parabolu podle něho ale prostě když to zapnu,vyskoči na mě okno žadne programy a mužu hledat jakkoliv intelsat1002/THOR a furt nic..parabolu mam na 30°,LNB natočeny na nějakych 15 stupnu co mi poradila ta mapa na internetu..mam to na střeše,ALE asi nějakych 10 metru v cestě signalu je smrk,špička,cca 3-4 metry tam čouha v tom signálu,volal sem na call centrum a ylo mi řečeno že by to nemělo vliv, Koaxial sem kontroloval,obě strany dobře zapojeny,ještě dotaz,když se divam na parabolu na ten modry napis DIGI tak ten LNB ma byt natočeny at ten kabel jde směrem do prava nebo do leva? a kdybys tu parabolu zvedl třeba na nějakych 40-50 stupnu že bych se jakoby vyhl tomu smrku pomohlo by to?ted tam prši tak to nemohu vyzkoušet.

tuningrob
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

tuningrob

je jasné, že si celkom mimo v tejto oblasti. Pokiaľ to chceš nejako svojpomocne nastaviť, v prvom rade pri nastavovaní paraboly, ak nemáš merací prístroj, musíš vidieť na obrazovku televízora a až potom sa o niečo pokúšať. Inak to nemá význam.

emo53
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra