Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tohle mi přišlo

Karta CSlink Výměna - pošlete jakoukoli funkční kartu Skylink a dostanete novou kartu CSlink Irdeto s balíčkem placených programů TOTAL na jeden rok v hodnotě 4500 Kč za pouhých 98 Kč!

Chci kartu za 98,- Kč

Karta CSlink na ROK s balíčkem TOTAL na 12 měsíců za pouhých 1895,- Kč pro všechny! Sleva 55% oproti běžné ceně.

Chci kartu se slevou 55%
:lookaround:

VYDRA004
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tohle mi přišlo

Zrovna včera jsem si vyměnil jednu kartu za CS link Irdeto CZ 1 rok + TOTAL na 1 rok a platil jsem 1,-Kč.
http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/cs-link-irdeto-cz-1-rok-total-na-1-rok-vymena-za-kartu-konkurence

lada69
Registrace: 1/2008

Tohle mi přišlo

Ano, je to tak.
Ale je to druhořadej provieder, jednak silně kulhá v HD programech a pak, Skylink mi přijde férovější i díky vstřícnosti pana ředitele Glisníka.
To už by musel SKYLINK něco jó p.o.s.r.a.t, abych šel ke konkurenci.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Nervos

aj ja som tohto nazoru

mjamriska
Registrace: 4/2003

jj skylink je o tri kroky vpred pred cslinkom...otazne je co sastane ked ich kupi nejaky investor..napr. T mobile...to myslim budeme utekat k cslinku ako krysy z potapajucej sa lode :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

Zase ty "pohřební" řeči. Ať je koupí kdokoliv, tak jsem přesvědčen, že minimálně rok nebo dva bude vše při starém u Skylinku.
Vše ukáže čas.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

jasně taky jsem měl 1 kartu Skylink kterou jsem moc nepoužíval nebo tam nebyly aktivovány slováci,Nova cinema+ kdybych chtěl aktivovat Nova HD tak bych musel doplatit,takhle jsem jim ji poslal,dostal jsem cslink kartu budu čučet na vše rok jak píší a pak bude na mě jestli si doplatím ten "litr" nebo ne a mám ještě normál Skylink kartu.HD mě zatím tolik "netankuje" R^

papay
Registrace: 12/2006

Přesně. HD programy si u Skylinku stejně neplatím a za čas bych asi tu starou Skylink kartu musel za poplatek vyměnit za Irdeto (Irdeto ICE). Takto jsem za 1 Kč a starou kartu dostal CSLink kartu s Totalem na 1 rok. To bych musel být blázen, to nevzít. :8)

Za rok uvidím co bude, přinejhorším koupím za 1300 Kč novou Skylink kartu s dvouměsíčním předplatným ...nebo vystačím s jednou, co už mám vyměněnou za ICE.

geronimo
Registrace: 8/2007

CS link

No.1 pro esdéčkáře R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

karta cslink za 1 Kč

Tak jsem takyvyměnil skylink za cslink !!jednak to nestojí 1 Kč ale vč.poštovného/odeslání+24Kč-a+120Kč doručenka/a teď se držte:balíček MULTI mi po14 dnech vypověděl a nemohu se nikoho dovolat abych se dověděl proč.KOupiljsem si i nový modul skylink READY a baliček MULTI nejde.česé i slov.programy vč HD jdou provolal jsem už kdeco,tel.čís.které jsou údajně zadarmo klidně žerou kredit a stále nic.Mám strašnou radost z toho kšeftu.

tereza
Registrace: 5/2010

Multi u CS linku není. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra