Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Starší karta Skylik

Již jsem dvakrát posílal meil na Skylink dosud se neobtěžovali mě zopoveddět na otázku.Prosím co je třeba provést aby karta č.0 002 8526 2140 4 byla fukční pro neplacené české a slovenské programy.Pomozte někdo.Ani programy které jsou při kontrole karty uvedeny nejdou.Zkoušel jsem i reautorizaci a také nic.

lev
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Starší karta Skylik

Záleží také asi jaký máš přijimač.

Ajap
Registrace: 12/2008

Težko radit. Nejsu zas takové odborník.
Ty máš kartu, takže musíš zjistit jaké oprávnění máš zapsané na kartě (datum od-kdy do-kdy můžeš sledovat které programy). Jde tomožná vyčíst někde v menu přijímače; určitě to jde přečíst přes čtečku karet na počítači.

Protože ti programy nejdou, asi ti chybí zápisy.
Netuším jaký máš přijímač. Zkus vložit kartu do přijímače s dekodérem Cryptoworks a počkej na ČT1 aspoň 30minut.

Nebo zkus zajít do satelitní prodejny, jestli tam nebude někdo ochotný ti pomoct.

colombo
Registrace: 1/2006

Také nám musíš napsat co vlastníš za přijímač.Karta je cryptoworcs nebo ICE nebo čisté Irdeto?? Také nám napiš jestli ti běží třeba ČT24. ATjsme ve vobraze.Pokud ti nepůjde Čt 24 tak to vypadá na závadu kolem paraboly třeba jenom konektory přejít.

koax
Registrace: 2/2008

s kartou se děli nějaké kejkle asi tak nezaplacené . . .

Ufones
Registrace: 5/2010

vidis po vlozeni do ctecky Cryptoworks v prijimaci kartu a opravneni (v menu)? pokud ano, nech napr. na CT1 a pockej az prijde zapis.

pro nektere koaxove ap.: karta bude jiste ciste IRDETO :)))

milanm
Registrace: 3/2006

koax

jestli neumíš číst, tak karta je stará cryptoworks :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

nevysilujte se

nejprve si zjistite co-lev- s č.karty která namá uvedenu žádnou platnost nám chtěl naznačit

Ufones

Ufones

Má platnost.Jenom napsal neůplné číslo.

milord
Registrace: 12/2005

Karta je registrovaná na Marii. N. jsou na ní aktivní tyto programy: CT1, CT2, CT4, CTHD, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov. Můžeš jí doplatit na neplacené+ slovenské za 490, novahd za 590, nebo vyměnit za ICE, tam pojede vše

brambora
Registrace: 3/2009

Mrkni sem:

Skylink.cz, kontrola karty/modemu. Do modrýho políčka napiš číslo karty a do druhýho opiž kontrolní kód. Objeví se Ti tohle:
CZ-Neplacene 01/2004 CT1, CT2, CT4, CTHD, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov Plaťnost od:29.06.2004 Platnosť do: -

Asi nemáč zaplaceno. To je vše

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Morous

zdá se že jsi v tomto IN

Ufones

Platnost do: - znamená neomezeně. Teď to chce odzkoušet v a refrechnout v přijímači, kterej na 100 procent chodí

brambora

To brambora: jakým způsobem mohu doplatit když sice znám jméno uživatele,ale neznám heslo a nemohu se dostat do nabídky placených programů(výběr služeb) kde bych viděl kolik mám doplatit.Kartu zkusím dát ještě jiného přijímače.

lev

lev

v jiném přijímači se ukáže jak je na tom karta,a kam jsi to sunul do tedka?Nejseš na slovo skoupí?

Ufones

RE: Staršia karta Skylink

Ak poznáš meno, na koho bola registrovaná, cez web získaš aj prístupové heslo. Tým sa dostaneš k správe karty, kúpiš kartu Výmena, za starú ju vymeníš a pôjde Ti všetko.

emo53

ja z tohoto duvodu jdu dnes vymenit za ICE než doplacet programy což mi přijde zlodejina tak to vymenim za 600kč za ICE a je to i levnější navic tech 600kč je kredit na prog. takže asi nejlepší volba.

tompr

Pochybuji že karta výměna bude chodit ve starém Emtechu cr.
To jsem zkoušel získat heslo ale nechce mě to pustit dál že karta byla již zaregistrovaná.

lev

lev

když neznáš přihlašovací heslo tak velmi těžko uděláš registraci karty VÝMĚNA.Zdá se mi že ti šlo hlavně vědět toto zjištění.

Ufones

lev

si to preci doplat pres nejakeho prodejce ... to samy s kartou Vymena, preregistruje Ti to na miste :-/ ... taky ji bude mit moznost strcit do neceho kloudnyho a zkontrolovat, z tebe to vsechno leze jak z chlupaty deky

milanm
Registrace: 3/2006

milanm

žádná deka ale špekulácie

Ufones

Ověř ještě

e-mail. Karta je v geristraci, to je ověřené. Ale napsalo mi to něco o neplatné e-mailové adrese. Možná ta, na kterou to bylo registrovaný, neexistuje. Operátor potom nemá kam poslat nové heslo. Jestli je to jinak, tak mě někdo opravte.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Niektore starsie karty boli este registrovane postou a nemaju zakaznicky ucet,da sa k nemu prihlasit cez web ak poznas priezvisko nakoho bola registrovana.Vytvoris si ucet na e-mail dostanes heslo a si tam.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Karta má zákaznický účet,čiže aj meno aj heslo.Čiže.kto ju registroval a uviedol tam email,tak mu tam určite tieto údaje prídu.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

doplatit mozes

len dodavam ze doplatit mozes aj bez znalosti prihl. mena- hesla, len zisti sposob na webe Skylink-y ako sa plati slozenkou/bank. prevodom a tam je moznost poslat podla konkretneho balicka (multi/hd/kombi//...) je tam Konstantny Symbol, Variabilny je cislo karty a poslel ca ich Cislu Uctu prislusnu Sumu. Akonahle platba prebehne za par dni mozes skontrolovat cez Kontrolu karty za balicek pribudol.
Skratka staci vediet cislo karty...
K

krikri
Registrace: 3/2010

letas

a ako to tak presne vieš o tejto menovanej karte?

Ufones
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra