![]() |
|
Starší karta SkylikJiž jsem dvakrát posílal meil na Skylink dosud se neobtěžovali mě zopoveddět na otázku.Prosím co je třeba provést aby karta č.0 002 8526 2140 4 byla fukční pro neplacené české a slovenské programy.Pomozte někdo.Ani programy které jsou při kontrole karty uvedeny nejdou.Zkoušel jsem i reautorizaci a také nic. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Starší karta SkylikAko?Keď pracuješ v tejto oblasti,tak to vieš,keď nepracuješ,tak nevieš.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasto som chcel počut |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Starší karta SkylikKeď si dáš zabudnuté heslo a odošle odpoveď na email,je jasné,že ten účet tam už je.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Starší karta SkylikJe,ale možnosť,že email je zlý,alebo žiadný,tak potom už nezostáva iné nič než kontaktovať Skylink,telefonický,lebo emailom je to na dlhé lakte,ale musíš poznať registračné údaje,meno a priezvisko,inak sa s Tebou nemusia baviťPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Starší karta Skyliklev, já Ti ji vyměním za ICE když budeš chtít. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
lev užneví která bije |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |