![]() |
|
Viete doporucit tablet? - Sorry, trocha OTAhojte, hladam nejaky tablet, ktory by vedel WiFi (predpokladam, ze to je viac-menej samozrejmost), citat data - subory zo sietoveho disku NAS (tu sipim problem), z neho prehravat multimedialne subory (hlavne dreamove .TS v SD aj HD - toto asi tiez nebude asi pravidlom). Neposlednou podmienkou je synchronizacia mailov, kontaktov, poznamok a kalendara s PC outlookom. Za samozrejmost povazujem prehravanie MP3, fotiek a browser. GPS je plus, no nie nevyhnutnostou. Existuje taky?? Mate niekto o takom comsi vedomost? Viete doporucit?Dakujem |
pedretti
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Viete doporucit tablet? - Sorry, trocha OTZa tu "cenu" radši notebook,jinak výdrž toho tabletu se zaplou wifi vidím tak kolem 4h.....pokud to chceš na doma,tak nechápu proč chcete "všichni" wifi......a nějakej prťavej displey.. RvAspoň notebook propojený na LCD či projektor... R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Viete doporucit tablet? - Sorry, trocha OTNo a ja prave mam pocit, ze ten tablet je praktickejsi. Ano, chcem to primarne na doma. Ako mozno z dotazu vyplyvalo, nejaku vypoctovu techniku doma mam a nevyhovuje mi to. Nechcem niekedy sediet doma za desktopom ani NTB. Z hladiska komfortu mi to pride za jedny prachy. Nechcem byt "prekablovany". Nechcem zapinat NTB, ak chcem pozriet nejaku hovadinu na nete. Chcem sa rozvalit v obyvacke a napriklad pri TV triedit fotky a podobne. Vydrz 4 hodiny? Naco mi je viac? Urcite na tom nic dlhsie pozerat a robit nebudem. Ak by som chcel nieco narocnejsie, zapnem "plnohodnotne riesenie" = PDP, desktop a podobne. Ak rodina pozera TV, vezmem si "prtavy display" do postele napriklad. Ono to totiz nie je myslene ako primarne riesenie na sledovanie TV.No a projektor? Dik. Ak budem mat premietaciu miestnost, zatemnenu, tak MOZNO. Inac to je pre mna nezmyselne riesenie. Co sa tyka LCD, tak nebudem tu rozputavat flamewar na temu LCD vs. PDP. Ako som povedal. Ostal som asi nepochopeny, ak si moj dotaz niekto vysvetlil ako hladanie primarneho riesenia na sledovanie TV :-) a ponukol mi tiez len sekundarne, pripadne extremne maximalisticke :-) |
pedretti
![]() |
|
RE: Viete doporucit tablet? - Sorry, trocha OTAsi jsem tě nepochopil....pokud chci sledovat HD "záznam",tak jedině na "velkou" obrazovku.....HD na 25cm si strč za klobouk...třeba je to jenom můj názor...,ale tohle jsi zmínil ve svých podmínkách....třídit fotky můžeš u PC.Tablet je "mobilní" řešení.....třeba si sedneš v parku na lavičku a surfuješ na "netu",případně v autě či vlak......Nevymýšlejte "blbosti" na doma! :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kamil_k4plne s tebou suhlasim. nechapem na co by mi bol doma nejaky tablet ;Pto pedretti: ak nechces klasiku ntb tak si kup 10" netbook. myslim ze ten by ti splnil vsetky tvoje poziadavky a urcite je to komfortnejsie riesenie ako tablet. myslim ze tablet je len vymysel ako z ludi vytiahnut prachy za blbost. pokial nejak extremne vela necestujes alebo nieco podobne je ti tablet na doma podla mna zbytocny. a este je to zbytocne predrazena hracka. ale ak mas dost penazi tak nech sa paci kludne si ho kup. ja osobne by som do tabletu nesiel. mam ntb a plne mi postacuje na vsetko co potrebujem. takziez je prenosny po dome kam chcem s nim ist tak idem a myslm ze ti poskytne vsetko co si tu pisal, kdezto pri tablete mozes narazit na problemy ;) ale je to len moj nazor a rozhodni sa ako sam uznas za vhodne ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Viete doporucit tablet? - Sorry, trocha OTAk by si mal zaujem, mam na predaj Acer Iconia Tab.Fungl novy, nepouzity, vyhral som ho. Viac info mailom georgo@inmail.sk |
georgo
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 362 |
![]() |
|
RE: Viete doporucit tablet? - Sorry, trocha OTNotebook nechcem. Mam a je mi nepohodlny. Tablet, podobne ako smartphone sa mi nastartuje za sekundu, NB to trva par desiatok sekund. Ze NB je vsestrannejsi, to mi je jasne. Ale je pre mna naozaj menej prakticky. Ze je tablet predrazeny... no, moe byt. Ja ho tu nebidujem, len som hladal a zistoval, ci vlastne taky model existuje. Dalsie rozhodovanie (akoze zatial nemam o com, lebo taky nepoznam a nikto z vas asi tiez nie) ohladne posudenia vyhodnosti cena/hodnota by som z dovolenim spravil sam.Co sa tyka sledovania HD zaznamov na 25cm uhlopriecke... Mas Kamil absolutnu pravdu. Len opat, nejedna sa o primarne riesenie. HD mam ako archivovany zdroj a chcem aby mi ten tablet uvedeny subor PREHRAL avsak samozrejme v downscale kvalite. Da sa to okorculovat konverziou v PC, ale to mi opat pride uz ako dost krkolomne riesenie. Kamil, ak by som povedal, ze to chcem do exterieru (cestovanie), tak samozrejme by odpadla podmienka FTP z NASu a synchronizacie. Poznas tablet, ktory dokaze ten zvysok, alebo si ma len chcel upozornit na "kraviny", ktore podla teba pozadujem? |
pedretti
![]() |
|
TAblet, jaký?Mám iPAD2,WiFi,G3 32GB. Dostal jsem ho. Je to velmi pěkná hračka,gadget.Pokud hodně letadlem cestuješ tak ho snad využiješ, abys si stahnul e-maily, trochu surf, dívat se na fotky, přehrát video atd. Znázornění fotek je SUPER, nikdy jsem doposud tak něco kvalitního neviděl. Ale to je vše. No ještě pokud Tvoje děti si chtějí hrát hry tak jim ho můžeš do kuchyně pujčit, zatímco co se budeš v obyváku dívat nerušeněna TV. Celá filosofie Apple je, že musíš používat tablet jak Apple chce. A nic více. Vždy (skoro vždy) musíš všechno synchronizovat přes PC. Proto jsou programy JAILBREAK, které obejdou iTunes a u CYDIA si kupuješ jiné apps za jinou cenu než u Appel. Pro mě trochu-více nepraktické. U PC si děláš do chceš, u iPade nikoliv.ALE vypadá to pěkně, když jsi v hotel. hale a vytáhneš iPAD.,Váha je asi 650 gr. Trochu info od majitele tabletu. |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Viete doporucit tablet? - Sorry, trocha OTNo ja mam ipad 1 s jailbreakem a nemuzu si ho vynachvalit, pouzivam ho hlavne doma na wifi,samozrejme mam i 2 notebooky ktere maj sve vyuziti ale ipad jede kazdy den, je to neocenitelne hlavne pri prezentaci fotek,videi u znamych, rodiny, na cestach ani nemluve. Doma jako prenosna tv,archiv tv, kterekoliv (skoro) radio na svete ale hlavne na internet. Rychle najizdi a na zakladni surfovani a psani uplne dostacujici, samozrejme socialni site (skype icq googletalk,vse v jednom) ip telefonovani, no proste skoro vse krome narocnejsich a grafickych i specifickych aplikaci. Ted uz je pro mne notebook nepohodlny a nyni ho pouzivam asi tak z 10%. Tisice aplikaci i na vyuku, elektronicke casopisy, noviny, knihy, prehravani filmu z jinych pc po wifi atd. Jako herni konzole take ujde.Samozrejme je to hlavne doplnek k pc, ale s pridanou hodnotou. I tento prispevek je z tabletu :)) |
klokan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
![]() |