Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Objednávka z Ebay.it

Ahoj, jak už vorti ví (a jistě nejen on), před týdnem jsem si objednal z Ebaye kartičku Sky. Začínám být ale mírně nervózní, protože ji stále nemám. Chci se proto zeptat, jakou lze očekávat dodací lhůtu s Itálie (zřejmě obyčejnou poštou)? U objednávky sice bylo šest až osm pracovních dní, ale zdá se mi to hodně... Jak odesílatel pozná, komu má zásilku poslat? Já jsem mu svoje osobní údaje nedával. Kupce jsem si vytipoval podle toho za jakou cenu nabizel (aby to nebylo podezřele málo) a kolik měl hodnocení - 48 uživatelů a téměř 100 % kladných ohlasů mi přišlo jako sázka na jistotu.

Předem vám děkuji za odpovědi. R^

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Objednávka z Ebay.it

já bych se nejradši někam odstěhoval, ale nemám na to peníze. tak možná někdy. ten satelit mi tohle nahrazuje, je to taková dobrá náhražka. mě zajímá cestování, ale není to úplně to, co si můžu dovolit každý den. takže jsem asi v podobný situaci jako americký vesmírný program

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

nejdřív jsem napsal výraz velkýho podivení. Pak jsem se lehce, jinak neumím, zamyslel a ten povrchní soud smazal. Chápu vortimonde, že bys byl rád někde v lepší společnosti ale to je jako když jsem se pokoušel já třikrát o emigraci.
Prosímtebe, můžu tě poprosit o radu jak na dm800hd pvr? Abychom byli v řádku? Měj se prima,xxxx

knawi
Registrace: 3/2007

a kdo by si vybral dobrovolně tenhle zapadákov. jedině za trest :laughing: to mi připomíná proč jsem psal o těch řízkách. pamatuju si když jsme jeli autobusem přes rakousko do itálie, tak ten autobus zastavil v alpách u nějakýho motelu, kde byla restaurace. a teď všichni z toho autobusu vyskákali, nalezli do tý hospody, sedli si ke stolům, vybalili řízky a šli se jim tam vy*rat na záchod :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

jo vortimonde, ty šablo hrdzavá (je to dost českoslovnský?), vůbec ti taková situace, ve který se ocitnuli účastnící zájezdu, nemá připadat nepřípadná. Víš něco o velkorysosti? Že se máš (nevhodné slovo) na malomyslnost jiných a hlavně pěstovat svoje sebevědomí? Vole?

knawi
Registrace: 3/2007

no my jsme tam pak u moře žrali k večeři chobotnice a spoustu dalších věcí, který už si ani nepamatuju co to bylo. chlastali víno a flirtovali jsme s rakušankama. takhle já si představuju dovolenou v cizině. ale neviděli jsme žádný pozoruhodnosti. jako někteří jiní stihli za tu samou cenu zmapovat sousední Benátky. pro nás operační rádius dva kilometry max

vortimond

vortimond

jen to čtu a už bleju,dary moře nikdy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ale chápeš ten systém. to je o čem se tady bavíme. že někdy málo může být i hodně. o těch mořských plodech to platí dvojnásob. někdo třeba má ten celý orbit jako na share a nakonec to zasekne na penthousu

vortimond

asi

je jedno na čem ,kdo jede R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

furtiku !
a si představ (nedej Bože) že by admin vyhověl Tvojí opakované žádosti!

knawi !
a si představ (nedej bože) že by ti ten čtvrtej (posledních DVACET LET NEUSKUTEČNĚNEJ) pokus vyšel !

CO MY BY JSME SI (CHUDINKOVÉ) BEZ VÁS POČALI ????????????

tonek
Registrace: 1/2009

neplač chudinko a nevolej maminku. jednak jsem tady v menšině a jednak si dobře uvědomuju, že můj přístup k věci jde zdánlivě proti zdravýmu rozumu. přesto má svojí logiku. otázka jestli ta logika je natolik zjevná aby jí takový trdlo bylo schopný pobrat

vortimond

prostě já nepotřebuju nějakýho pejska aby kolem mě neustále štěkal. kde máš páníčka? jestli mě chceš upozornit na to, že tohle je alternativa a rozhodně né mainstream, tak to já vím

vortimond
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra