Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo mísu-problem s notebookem

Zdravím a předem se omlouvám vím že to aš tak sem nepatří
ale přesto se skusím zeptat.

Mám notebook Acer-TravelMate6593 nevím proč ale skočla modrá obrazovka ani sem nestačil nic zní přečíst a hned se notebook restartoval a ted mi nenaběhnou Windowsi7 naběhne jenom startovací obrazovka a po chvíly mi naskočí tohle Operating system not found a z noteboka jde takove potiche pípání a po chvíly přestane pípat vipadáto jako kdyby se něco stalo s harddiskem nebo jsem do notebooku dal cd s linuxem a ten mi naběhl a v linuxu semi neoběvil harddisk poradte co mám dělat prosím.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo mísu-problem s notebookem

R^ Bože můj dej to nějakému známému co se v tom štourá ten ti zjistí o co jde. V nejhoršim to přeinstaluje.Nebo to dej do opravy a bude to třeba o něco dražší vyber si. :((

koax
Registrace: 2/2008

Takže jsi na to přišel "sám".....je to systémový disk a nebo systém sám o sobě......Vlož instalační DVD od "woken" a přinstaluj,v případě chyby disku asi HDD,ale to svěř raději "někomu".Pěkný a stále digitální den. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

mas len jedinu moznost..skus spustit instalaciu...nanovo...ak je disk ok toto by sa malo podarit..ak sa to nepodari odisiel ti disk..a oprava servis..ti si nepomozes

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

DjTommy

v skrytej particii by si mal mat boot systemu. pred nastartovanim podrz kombinaciu klaves alt+f10 a mal by nabehnut boot system ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

lepsie neradit

takymto 1-user (prvo-uzivatelom) lepsie neradit v tychto pripadoch lebo za chvilu napise vam napise ze ale po preinstale alebo hociakom kroku co/by urobil prisiel o svoje zivotne udaje a len vy za to mozete!

ze to boli udaje pre jeho povolanie (mp3 pre DJa?) a da vas na sud pre usli zisk... ;P

Ja som minule susede po tom co ma zavolala ze jej neide Win odviroval asi 2h. system od 123 virusov po com jej neslo nic spustit samozrejme, vycitala mi ze som jej pokazil notas bo dovtedy jej slo pozerat filmy co jej teraz neide. Samozrejme vsetko cernota, filmy z rapidshareov, kopec vsejakych allinonecodec-kov atd.

Radsej sa toho nechytat. Nech to zoberie do Huricane ci Level IT a pod. "opravovni" a tam mu to urobia odborne, a ked nie sa moze stazovat... :8)

krikri
Registrace: 3/2010

asi tak nějak.

za dobrotu,na žebrotu!člověk chce pomoct a pak se to otočí vše proti němu... I tady se mi to stalo.člověk pomáhá někomu,a ten se ti pak vysměje a málem tě pošle do pr*dele... :scared:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Pokud ani Linux neukazal HDD, pravdepodobne umrel. Jeste jednou vyzkouset liveCD Linux, po nabehnuti systemu kliknout na Mista - Pocitac. Zde by mel byt videt HDD, CD/DVD. Pokud PC je v zaruce - reklamovat.

aptget
Registrace: 5/2009

Pardon jen sem se ptal nic vičítat nikomu nechci děkuju za rady.

DjTommy
Registrace: 7/2006

Nozních pricin je vice
modras smrt je vecinou kdyz mas spatnou ramku na hdd to nevypada linux ti disk nemuze ukazat protoze tam mas spatnou fatku (jine nastaveni nez linux vidi)musel by si to fdisknout a pak by to slo .zadalsi ted trochu slozitejsi vec musis do biosu a tam prehodit rozhrani radice disku.skus restartovat .pokut bydlis nekde poblis rakovniku klidne my zavolej dame to dohromady 722788558

astra1d
Registrace: 9/2005

Já bych nejprv dal do mechaniky SLAX, jestli naběhne, tak HW bude pravděpodobně OK.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra