, sekce: Kabelová televize |
|
mimo misu TP-linkNazdarek hosi chci se zeptat mam tp link wr542g a obcas se stane ze se prostre notas na wifi nepripoji a nebo najednou vypadek a znova naskoci. jsem uz s toho zoufali. poskytovatele mam o2 internet a modem mam svuj zase tp-link. Proste dochazi k vypadkum. mel jsem ap air live 5470 a taky se mi to stavalo tak jsem koupil novy tp-link wr542g a taky to dela. stava se ze se notas nemuze vubec pripojit musim dat opravit a nebo znova nalezt sit. mam win xp.diky za pomoc |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
|
|
RE: mimo misu TP-linkSkontroluj ci mas dobre nainstalovane ovladace na pc (wifi).Skus aktualizovat fw v AP ci router.Skontroluj ci nahodou nepouziva v tvojom okoli vela ludi ten isty kanal.Aka je sila signalu,da sa stelovat.Aj ja mam jeden airlive dokonca a radu nizsi ako ty a chodi ako hodinky,treba sledovat ci je novsi firmware niekedy je problem s MAC adresami v starsich fw.A este vela dalsich veci moze byt...... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: mimo misu TP-linkale ja jedu ted na ten novy tp link a dela to to same ze to vypadne a znova se to pripoji. |
gambus
|
|
RE: mimo misu TP-linkkanal mam na auto |
gambus
|
|
RE: mimo misu TP-linkTak je mozne ze mas problem s notasom a router je ok.Pripadne poskytovatel ci neblbne?Na pocitaci si pozri nastavenia wifi,tazko na dialku.Nevypadne spojenie poskytovatel router ale notas a router,ak som dobre pochopil.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: mimo misu TP-linkTak je mozne ze mas problem s notasom a router je ok.Pripadne poskytovatel ci neblbne?Na pocitaci si pozri nastavenia wifi,tazko na dialku.Nevypadne spojenie poskytovatel router ale notas a router,ak som dobre pochopil.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: mimo misu TP-linkzáleží na zarušení v tvém okolí, je lepší zadat kanál přímo a nejlépe co s nejmíň připojeními |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: mimo misu TP-linkok takze dam naky kanal. a rikas mam preinstalovat notas jo?ale i na stolnich pc co mam na pc se mi stava ze to vypadne. takze to nechapu. diky moc |
gambus
|
|
RE: mimo misu TP-linkNe preistalovat skontrolovat! ak ti to blbne aj cez kabel,nemas nejake obmedzenia od poskytovatela na IP alebo nieco ine?MAs modem router - odtial kable a wifi.Kolko pripojeni mozes mat?Ten router mas ako router alebo ako AP -cko?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: mimo misu TP-linkdivej mam internet od o2 a tam nejsou prece zadne omezeni nebo jo? mam adsl modem tp-link odtama vede kabel do ap a pak je to pripojene dva pc a po wifi notas. no ten routr mam asi jako apčko.jak zjistim jak je to pripojene? |
gambus
|
|
RE: mimo misu TP-linkkdyz to nastavim znova tak tam je rychla instalace a je tam na vyber dÿnamic ip,ppoe,static |
gambus
|
|
RE: mimo misu TP-linkjestli Ti to vypadává i na stolním PC, tak to řeš s O2. Nechej si změřit reálnou rychlost připojení a jestli jsi dál od ústředny, tak si ji nechej na ústředně snížitSkylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
|
|
RE: mimo misu TP-linkzkusit zkontrolovat dhcp release lease time nebo Remaining Lease Timedvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|