![]() |
|
prima hdnevím proč, ale už 2 den mi nejde prima hd.podotykam, že zaplaceny 2 kila mam. nema nekdo podobny problem? |
fuxjosef
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Nestačí zaplatit - dej si refreš kartymožnost najdeš na http://cslink.czTěm platíš ! |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
prima hdJak je to dlouho co jsi to platil ? |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
prima hdzaplaceny to mám už hodně dlouho, ani nevím, ale už jsem to odhalil,špatně zasunuta karta, asi jsem o ni zavadil když jsem vyndaval z 2 slotu jinou, ale je to zvlaštní jelikož jiny prog. normalne jdou. |
fuxjosef
![]() |
|
RE: prima hdTomu cos právě napsal snad nevěříš ani ty sám :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: prima hdNJ,zázraky sa dejú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: prima hdAž bude PrimaHD vysílat něco v HD určitě sem dejde zprávu! ;) :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: prima hdPrávě naopak, prima vysílá v HD vše! :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Nehul to prosím!Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: prima hdPredpokladam, ze ako druhu kartu v prijimaci pouzivas od Skylinku, potom sa naozaj moze stat, ze uzivatel ani nezaregistruje, ze jeho karta od CSlinku "nefunguje". |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
slavo777Pokiaľ to dotyčný používa tak ako mu píšeš ,tak sa môže jednoducho stať ,že zápis Nedorazí ,ak číta napr STB zo Skylink karty Skylink CAID podla typu sledovaného kanála.V Tomto prípade tam teba nechať iba CSlink kartu ,a aj vtom prípade ak ju dá Reautorizovať. Jednoducho niektoré kanále su spoločné ,toť je iba na STB ktorú kartu si vyberie na dekodovanoe. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
prima hdjj, asi to tak je,mam jak cslink, tak skylink a vlastne nektery stanice jdou soubezne a nevsimnul jsem si, ze to slo pouze z karty skylinkove nicmene po vytazeni a znovu zasunutí cslinkove karty to naskocilo. |
fuxjosef
![]() |
|
wladysa ty si poskoč na židli ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |