![]() |
|
opet Sport 2 hrozny obrazTak jsem opět koukal na náš přenos na sport2 a prozměnu zase lítaly čáry přes obraz apod.Ale přitom při jiném vysílání to jde v pohodě.Proč to dělá u našich přenosů???Kvůli tomu jsem si kupoval novou kartu,to by s tím na skylinku měli rychle něco udělat |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazto si myslíš, že když to dělá jenom u některých zápasů tak za to může skylink? že jako schválně ruší zápasy českých týmů nebo co? neuvěřitelný věciVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@ vortimondahoj Vorti,vím,že ty sport sleduješ a musíš potvrdit,že je to pravda,ale proč to dělá jen u našich přenosů,vím,že to nikdo nedělá schválně |
jans
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazno já nevím. ale určitě logicky to musí už takhle z maďarska přicházet. jinak by to dělalo u všech zápasů, ne?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazAle v repríze na sport 1 to nedělá. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obraza co byste chtěli bože to je logika už se zblázníte ze tam mate nějaký blbí obraz no třeba u mně mám super satelit za 651 + HBO PACK vše skvělí obraz tak skylink asi už nemá peníze na dobrý přenos tak to bere od hungary nebo z Digi Tv SUNT SKYLINK JAKO VŠECHNY česky firmy :razz: |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazsport2 má distribúciu v upc direct tak reku tak naokraj né za všecko môže skylink/cslink :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazsport 2 nepozeram..nie som masochista..odkedy mam hd..o sd uz ani nezavadim. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
smsmania..."skylink asi už nemá peníze na dobrý přenos". Cos to napsal za hovadinu? Co s tím má společného Skylink? Není to snad problém Sportu 2? |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazsport1,2 prachy na prenosy maju..kto kupi la ligu prachy musi mat..ina vec je ze vysiela v postkoministickych krajinach a podla ich uvazenia ten humus co ponukaju..resp ten obrazovy standart hehe nam musi stacit :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazvsak máj dobrou kvalitu obrazu co se vám na tom nelibí jen počkejte až si skylink koupí nějaká jiná společnost to už nebudete psát skylink je cool budete radí když budete muset vzít upc :laughing: |
smsmania
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazten tvoj upcshit si strč za klobuk :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazno obrazova kvalita je to dobra len nasa chyba ze to nepozerame cez popolniky :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazupc shit :))) hele mám ho už 4 roky co byl na astře to byl sunt dnes má lepší kvalitu než měl a to je + sice má své mouchy ale která jiná společnost nemá |
smsmania
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazVčera, když byla kaprliga CBU-SPA byly na Skylinku rušivé pruhy, u UPC Direct byl přenos v pořádku (v mezích kvality Sportu2)...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazasi skylink mÁ spatný signál :razz: |
smsmania
![]() |
|
@sport2hoši,ale já přece platím peníze Skylinku tak požaduju kvalitu od nich a ne od Sportu 2 tak nevím co tady řešíte |
jans
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazVie niekto akú kvalitu majú stanice Sport1 a Film1 v Holandsku? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazSport 1 a Film 1 mají v NL dobrou kvalitu, protože vysílají jen v HD (v CD). Obsahově jsou úplně jinde, jsou to prémiové programy za cca 15€ měsíčně zvlášť nebo dohromady myslím 25€ + k tomu základ za 20€ a mohou si to dovolit. V SD přestali vysílat asi před půl rokem. |
vlaciha
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 318 |
![]() |
|
RE: opet Sport 2 hrozny obrazSe divím, že tady ještě někdo řeší tu maďarskou hrůzu. Dokud to budou dělat Maďaři, tak nečekejte, že někdy bude sport1 či 2 koukatelný.....snad možná někdy v budoucnu, až to bude v HD ,ale pak to bude jistě kanál za příplatek. ;) Zajímavé je, že jsem na ten zápas koukal přes net, evidentně byl zdroj sport 2 a v obraze jsem žádné chyby nepozoroval.Jans...ty jsi docela šílený, jestli sis pořizoval novou kartu jen kvůli sportu 2 :O Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Sport 2Je sport 2 na Netu? |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
![]() |