![]() |
|
Slunečnice (1970, Itálie-Francie-SSSR)Vím, že to sem nepatří, ale nemáte někdo linky na tenhle film. Je doslova nesehnání. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Slunečnice (1970, Itálie-Francie-SSSR)vidíš, tady tonek např. vůbec nemá zájem o nějakej pitomej film. já ti říkám, my dva jsme ve skutečnosti kámošiVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Slunečnice (1970, Itálie-Francie-SSSR)To víš, že i když jsem minule psal že "vážně naposled", tak mi to nedalo. Jsem dojatej... A jak to bylo s těma Rakušankama? |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Slunečnice (1970, Itálie-Francie-SSSR)prosím tě. tonek má takovou utkvělou představu, že když já naházím do každýho tématu dvacet příspěvků, tak nutně vyžaduju aby to téma bylo o mě osobně. v žádném případě. já si jenom myslím, že místa je dost. já to nepočítám on si to i všechno pamatuje. napiš nám něco o filmech se S.LorenVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Slunečnice (1970, Itálie-Francie-SSSR)No vždyť jsi psal, že´s to vydržel 20 minut a že máš radši fantas(nevhodné slovo)ie. Filmy se Sophií jsou fakt něco jiného. Zkus si pustit Včera, dnes a zítra (1963) - neplést s Holzmannem. Budeš se bavit. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Slunečnice (1970, Itálie-Francie-SSSR)já bych se rád nechal inspirovat. myslím, že na tom něco být musí, když to má tak vysoký hodnocení. normálně jako já si uvědomuju, že jsou určitý věci který jdou mimo mě a přesto jsou zajímavý. ve skutečnosti já jsem nikdy neměl moc rád italy a nemám ani dneska. spíš francie mě zajímala a zajímá. to se pozná podle toho, že vydržíš koukat i na tu angeliku :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Slunečnice (1970, Itálie-Francie-SSSR)Tak hezkej večer se Sophií. |
ESPOSITO
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |