![]() |
|
Párování karet SkylinkNa konkurenčním webu se objevila zpráva o párování karet :Skylink se rozhodl otestovat párování karet s přijímačem Topfield 2060. Tento přijímač bude prozatím prodáván jen společně s kartou Skylink Irdeto, kde nebude bonusový balíček na 2 měsíce zdarma, a která bude spárována s tímto přijímačem a nebude tím pádem fungovat na jiných zařízeních. V těchto chvílích se dolaďuje firmware na přijímačích a set se připravuje do prodeje. Cena se bude pohybovat kolem 4400 Kč s DPH. ----------------------------------------------------------- Mě by zajímalo, co je k tomu vede ? Jestli dojde k tomu, co dělají u DIGI, tak to bude rachot.... Snad mají ale dost rozumu, aby k takový hovadině přistoupili. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziNetřeba se divit. Pokud se ti to nelíbí, kupovat si to nemusíš. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziak mi skylink tie moje karty vezme naspat a vrati mi peniaze bude to ok... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziak mi skylink tie moje karty vezme naspat a vrati mi peniaze bude to ok... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: cest praci soudruzizákladní neplacenou nabídku ti jistě nikdo párovat nebude. a k předplatnýmu pay-tv nelze nikoho nutitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzitakto porad zrána to sa týka mových zakaznikov :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzino lenze ja som nemal iban eplatenu ponuku ale predplacam obcasne HD balik...a toto ma naježi...ak cslink nerozsiri HD ponuku na nejaku naozaj konkurencnu..tak jedina cestap rejst k inej platforme..a zaklad si nechat na skylinku/cslinkuskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: cest praci soudruzitulen bude prvý na rade kto to kúpi :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: cest praci soudruziTen zdroj informácii sa mi nezdá dôveryhodný |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziJa som vám to vravel Chlapci. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzivravel si prt to bolo už povedané davnejšie :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: cest praci soudruzibolo to máš pravdu ,napr. ale na AB to tiež už preberáme strašne dávno ,ale tvrdil som že budu párovať ,šak som vám sem šmaril niekde aj ten dokument o STB ,a tam je to čierne na bielom predsa a bol som vysmiaty a AHA čuduj sa svete už je to realita.:))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: cest praci soudruzino neviem preco by som to kupoval...mam v baraku IPTV..v HD kvalite..zariadenie gratis a mesacne faktura 13 eur ..ci kolko..to parabolu mozem dat do zberne to sa viac oplati jag skylinkskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: cest praci soudruziNeviem co robia ich manazeri,ale keby k tomu doslo,môzu pocitat s odlivom platiacich zakaznikov. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziuž vážne uvažujem meniť aj moju starú Skylink CRW z Multi za Konkurenčnú z Totalom , Rv Rv Rv Rv RvNech sa Skylink Hanbí. PS: Dufam až to Skylink spustí ,tak že konkurencia ponúkne Obdobnú výmenu karty jak dnes ,no iná voľba u mňa nebude. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: cest praci soudruzitiez tomu nerozumiem..kazdemu je jasne ze taky odliv zakaznikov aky by nastal by ich zruinoval..ibazeby vedeli nieco co my este nevieme..resp. mne sa to javi ako kartelova dohoda..inac to nedava zmysel..asi sa este budeme divit co sa deje..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: cest praci soudruzitechnisat fuujjjj ;P ;P ;PAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzisory Topfield 2060 ;P ;P ;PAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziTu nejde len O technisat ,že to na nom pilotne testuju ,tak to musia spustiť aj u ostatnych ,nemožu uprednostniť jednoho vyrobcu STB pre svoju Platformu ,všetke STB skylink READY musia obsahovať tuto funkciu.6,2 operátora párovanie Skylink rozhodne o termíne v roku 2011, kedy bude pripravený poskytnúť špárovanie a zákazník by sa mal aktivovať funkciu párovanie. Párovanie Aktivácia bude súčasťou čipovej karty procesu registrácie. Pokiaľ zákazník príjme párovanie, môžu získať prístup k službám, ktoré reguire párovanie. IRDs musí podporovať operátor párovanie funkcie založené na špecifikácii Irdeto [2] pre pokročilé zabezpečovacie zariadenia. Chip bezpečné silikónové identifikačné číslo (CSSN) nálepka by mala byť umiestnená aspoň na tlačidlo strane IRD a na obale. Firmware IRDs musia byť konštruované tak, že zákazník nemôže prerušiť proces párovania. Predajca IRD a / alebo jeho zástupcu v Českej a slovenský republike bude mať na starosti všetky možné problémy, pokiaľ ide o nižšiu verziu Softcell aktualizáciu PR dodania v roku 2011. Rv Rv Rv |
PISTOK153
![]() |
|
RE: cest praci soudruziA tie párované prijímače pôjdu v N3.ešte bude kopec srandy |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzipodle mě to není tak úplně pravda. nějakou možnost bez párování podle mě nechají, jako to má UPC. já jsem si fakt nekoupil televizi s dvb-s tunerem jen tak z legrace. na další krabičku u televize fakt už zvědavej nejsem. od tý doby co mám vše all-in-one už nechci měnit |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzibez parovania mozno ostane neplatena ponuka..docasne..a to nie je riesenie..pre nas..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: cest praci soudruzisak ano parovanie sa bude týkat nových zakaznikov budú mat na výber a mi čo mame sa to netyka pištok vs tulen to zase zveličujú :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: cest praci soudruzikdyž budou párovat jen s modulem, tak s tim nemám problém |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzijupi chyba ti analyticke a logicke myslenie..inac by si musel zbadat ze vsetky kroky co robi skylink su hlboko konzistentne a smeruju k jedinemu..zotrocit zakaznika..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
pejvl2s modulom asi ne iba s prímačom🇸🇰
|
Jupi
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |