![]() |
|
Párování karet SkylinkNa konkurenčním webu se objevila zpráva o párování karet :Skylink se rozhodl otestovat párování karet s přijímačem Topfield 2060. Tento přijímač bude prozatím prodáván jen společně s kartou Skylink Irdeto, kde nebude bonusový balíček na 2 měsíce zdarma, a která bude spárována s tímto přijímačem a nebude tím pádem fungovat na jiných zařízeních. V těchto chvílích se dolaďuje firmware na přijímačích a set se připravuje do prodeje. Cena se bude pohybovat kolem 4400 Kč s DPH. ----------------------------------------------------------- Mě by zajímalo, co je k tomu vede ? Jestli dojde k tomu, co dělají u DIGI, tak to bude rachot.... Snad mají ale dost rozumu, aby k takový hovadině přistoupili. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziVie mi niekto vysvetliľ zmysel párovania?Aká plynie z toho výhoda pre providera.Neviem na to prísť. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzibezna vec v zahranici....cest |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzizmysel parovania je ten ze si zakaznika namotaju..a bude platit platit a platit....ziadne tu zaplatim tu nezaplatim..objednam co chcem..cize zakaznik pride o sloboduskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
imageAno aj napr Sky páruje ale box je zadarmo a nie za 4 litre |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzitreba prihliadat na narodne specifika...v preklade..pre vacsinu operatorov je zakaznik nesvojpravny polo(nevhodné slovo)..inac by s nim nerobili taketo hokusypokusy..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: cest praci soudruzitak toto zabili :laughing:Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzija teraz čakám obdobnú odpoveď kompetentných v tom zmysle PS:"Nechápu paniku kolem tohodle spíš to prinese více výhod pro zákazníka " :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziDěláte kolem toho velký humbuk a pořádně se neinformujete :fuming: |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziJsem zvědav na ten obrovský nápor při prodeji této sestavy. Karta která nejde v jiných přijímačích je na dvě věci. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzito je ale dobry vtip...predaju vam prijimac sparovany s kartou...za 4000 kč...to ktory vol by kupil..ak chcu parovat musia to dotovat...a davat zadarmo..heheskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
petrpupaPS: Stiahni si dokument ,klikni na tu Technickú Specifikaciu ,toť tam je aj niečo iné vtom PDF ,len si to musíš preložiť.http://www.skylink.sk/web/structure/62.html :))) |
PISTOK153
![]() |
|
nic ine na tom nepojde?ten prijimac bude vediet iba skylink? A to uz ktory blb by si nieco take kupil za take peniaze?Ak tomuto rozumiem spravne tak je to podobne ako dotovany mobilny telefon, az na to ze to nie je dotovane? : "Neoddělitenou součástí tohoto přijímač je dekódovací karta od společnosti Skylink, která musí být před uvedením tohoto setu do provozu registrována u společnosti Skylink. Karta je bez bonusového balíčku. " http://www.topfield-hd.cz/topfield-sbi-2060.html |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzitoto je specialna akciova ponuka pre mentalne postihnutych zakaznikov skylinku :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Párování karet SkylinkMě by spíš zajímalo, kdo si to koupí...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Párování karet Skylinknad tebou sa otom pise ci spamAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruzija mám TZP ,tak si ho mám akože kúpiť ??? :laughing: tak až taky postihnutí niesom. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: cest praci soudruziteda Mentálne ,problém mám z Chrbticou. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: cest praci soudruzizťp ti nepomoze ak nemas papier na hlavu..mozno maju nejaky velky kseft v blazincoch prislubeny :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Párování karet SkylinkAha, ale název Čest práci..... mě nic neříkalo, tak jsem to ani nečetl.Sorry za dabl. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Párování karet SkylinkJá to taky nečetl. Když někdo neumí pořádně nazvat Téma, tak ať se nediví, že se to tady pak objevuje pořád dokola.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: cest praci soudruziAha pochopil som ,aby si navzájom nekradli karty. :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Párování karet Skylinkchlapci mne sa zdá jako som to už nekde čítal ahá dole nižšie :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Párování karet SkylinkNiekde sa raz pisalo,ze chcu v buducnosti spustit vod(video on demand) a ine sluzby.Tak mozno preto to parovanie :-/ :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Párování karet SkylinkPro parovani je CR/SK maly trh ,to by SKY LINK muselo koupit skutene SKY:).Lide u nas nemaji ochotu cokoliv parovat :) grupac je lepsi ,ovsem zde je nebezpeci,ze mne vynechaji.Pripadne parovani teto platformy je jejich cesta do KU-LA-LAJ (provincie ve svazovem state Panjabi). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Vaše starosti bych chtěl mítPánové,vždy znovu a znovu mě překvapuje, jak málo důvěry má Skylink u některých diskutujících. Za jakýmkoli naším krokem hledají primárně podraz. Mrzí mě to, protože dlouhodobě usilujeme o velmi férové vztahy. Koho z vás poškodí skutečnost, že se na trh dostanou spárované komplety přijímač+karta? Nikoho nikdo nenutí, aby si takový komplet koupil. Výhody párování pro operátora jsem mnohokrát vysvětloval (ochrana investice při dotování přijímačů, zpřístupnění služeb s vyšší přidanou hodnotou, které jinak nelze implementovat atp.). Ale vždy se přece jedná o férový vztah. Nelíbí se ti tento komplet, nemusíš ho kupovat a koupíš si jiný nebo si nekoupíš žádný. Prodejny elektroniky jsou plné výrobků, které mi z různých důvodů nevyhovují. Tak si je nekupuji, možná si je koupí někdo jiný. Ale nenapadlo by mě kvůli tomu naříkat na webové diskusi. Inu každý jsme jiný a já to respektuji. Zdraví Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |