![]() |
|
DOD v závodě RohdeandSch VimperkDOD v závodě RandS VimperkTuto sobotu 6.srpna je den otevřených dveří ve výrobním závodě německé firmy Rohde & Schwarz ve Vimperku. Dnes jsem měl možnost si celý komplex prohlédnou a byla to opravdu paráda, radost pohledět. Vyrábí se tam například VF zesilovače pro VKV a VHF vysílače. Koncové stupně pro DAB/+ Je tam komletní linka pro dostupné osciloskopy HAMEG. Na vlastní oči jsem viděl dva Excitery SX801 nakonfigurované pro DVB-T2. http://www2.rohde-schwarz.com/en/products/broadcasting/sound_transmitters/SCx8000-%7c-Front_View-%7c-30-%7c-5183.html Letování laserem, rentgenová kontrola DSP až do 8 vrstev a mnoho dalšího. Je to ojedinělá možnost, zavítat do prostor světové extratřídy v oblasti VF techniky. Většina významných českých terestrických vysílačů jede na jejich produkty. http://www2.rohde-schwarz.com/en/products/broadcasting/tv_transmitters/tv_transmitter_power/ Vimperský závod slaví deset let existence, proto tato akce. Všem doporučuji. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
@saxmůžeš prosím potvrdit že je to pro (odbornou) veřejnost a jestli se není komu předem hlásit? ať nejedeme na pas blind... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
tonekprosim kontakt na jmeno.prijmeni (vlastne nick s teckou uprostred) zavinac centrum.czdik |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkDnes to tedy ještě protelefonuju - pro tebe.Knawi - ty jsi teda toho názoru, že si je schopna Šumava od kůrovce pomoci sama? Já jsem toho názoru, že nyní už ne. Klidně Ti pár fotek pošlu. A Ti aktivisté od Duhy, to je jen banda populistů. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkSaxone, s tím kůrovcem meleš nesmysly. Raději se drž svého kopyta. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
hifiJá něco mluvil o kůrovci?Já mluvil poze o lidech, kteří brání dřevorubcům v práci. Ta Šumava je dnes v takovém stavu, že si už sama neporadí. Zajeď se tam podívat a pak tu něco mel. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkA ten kůrovec s těma lidma (aktivistama) snad nesouvisí? Ti lidé dělají záslužnou činnost, mají můj obdiv. Všechno je to dělané ze strany parku tak, aby to sypalo. Rv |
HiFiOK
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkTohle je přesně typicky čecháčský pohled, zase někdo někomu zavidí. Je neobdivuju ani jednu stranu sporu, na současném stavu Šumavy maji především vinu lidi z dřívějška. Takový soudruh Bursík a jemu blízcí. Dneska tam už nic jiného nepomůže, než pila. Je to smutné, ale je to tak. Když se to nechá být, tak tam do deseti let nebude vůbec nic.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkBlbost. Proč bych měl něco někomu závidět? I to současné vedení parku stojí za (nevhodné slovo). Ono je jednoduché svádět vše na bývalé vedení. Bursík s biomasovou subinkou a jeho stranou nemají s ekologií nic společného. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkTakže ses tam nebyl podívat?OK, tak už to nebudem probírat. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkNebyl a ani tam nepojedu. Já mám informací dost. To že jsi se tam byl podívat ještě nutně neznamená že máš pravdu. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkJá vím, z TV Nova, nebo podobně.Já netvrdim že mám pravdu, ale že to tam vypadá hrozně vím určitě, viděl jsem to na vlastní oči. Raději toho nech. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkNenechám toho. Ty jsi s osočováním aktivistů začal.Na Novu a její zprávy koukám opravdu vyjímečně. Blesk a spol. jsem neviděl několik let. Tu první větu sis mohl odpustit. |
HiFiOK
![]() |
|
jenom jestliněkdo tomu kůrovci NEPOMOHL ???:lookaround: :lookaround: :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkTrefná otázka R^ R^ R^ |
HiFiOK
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkNaopak, od jistý doby je Nova oddaně na "správný" straně a je proti ekologům (V.Klaus: "ekologů se bojím víc než Al-Kaidy"). Stránský, jak sám přiznal není odborník, ale radit si nechá jen od zastánců bezzuzdný těžby. A místní, potomky přivandrovalých bolševických zlatokopů a strážců hranic, bych vůbec nerespektoval. Ostatně je to národní park, nejen těch, kteří chtějí na Šumavě vydělávat. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkTak to tam nechte sežrat do mrtě, vy potomci...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkPak, že nemluvíš o kůrovci. Nejde ale jen o dřevo, poškozuje se celá biosféra a cenná fauna. Pouč se z praxe na bavorský straně, tam takový nerozumy nenajdeš. |
knawi
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkJaký postup v současné situaci navrhuješ ty?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkJednání fundovaných a odborně zdatných osob o nejednoduchém problému. A kopnout ty, pro které je rozhodující, co kvákne velmož z Hluboké a další podobní. |
knawi
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkPozor !!! ten DOD není pro veřejnost ale jen pro zaměstnance a jejich rod. příslušníky !!!Vu+ Duo, motor
|
sumar
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkHm, zrovna jsem uvažoval že bych tam jel Rv |
HiFiOK
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkJá se tam taky chystal ale předem jsem tam jaději zavolal. Jedině jako náhradu poprosit Saxona o exkurzi v ČB. :laughing:Vu+ Duo, motor
|
sumar
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: DOD v závodě RohdeandSch VimperkNezbývá než se omluvit, že je DOD jen pro zaměstnance a příbuzné mě nenapadlo ani omylem. Nu což, stalo se, měl jsem být pozornější. První co mě napadlo, tak bylo urychlené informování případných zájemců.Ještě jednou omluva. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to je klikaže sme s Davidem nevyrazily!protože jinak bych toho kapra musel UTOPIT R^ :O |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |