Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T Kladno

daří se Vám někomu chytit na Kladně MUX 4? Případně na jakou anténu?

hadrak
Registrace: 2/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T Kladno

to záleží kde na Kladně a na jakou anténu. tyhle muxy jsou taková sranda a výkon to má velice slabý

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Mux4 má sranda výkon, navíc v Praze jede jen z hnízda O2... Obsah muxu je ve srovnání s muxem3 daleko atraktivnější, přesto (nebo v Čechách právě proto) dostává s jednou mazaninou 100kW výkony... :laughing: R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

nad Sítenským údolím

a na tu anténu jsem se právě ptal...

hadrak

Tak to by mohl být celkem problém jestli tam vadí ve výhledu ty paneláky. Jinak za Tescem u nádraží v pohodě bez zesilovače na BU 119.

Harry131
Registrace: 7/2007

díky, zkusím to

hadrak

....jsem z Kladna a mohu Vám být nápomocen radou, či přímo prací s kvalitním měřákem....pošlete mi SMS ( 73 193 01 06 ) s e-mailovou adresou, ozvu se ......

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

e-mail jsem Vám poslal

možná bychom se mohli dohodnout i na dalším... Mám teď s anténím systémem nějaké potíže.

hadrak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra