![]() |
|
Argus VIP vyhladavanie programovkupil som si prijimac argus vip,no neviem naladit programy upc,teda robi to take blbosti ze zadam frekvenciiu 12.073 V 28000 7/8 a najde mi to programy patriot,lux,ziva,ce tv atd,teda upne inu frekvenciu,ale pise pri tychto frogramoch frekv 12.073. preto nenaladim ani upc lebo neviem ake frekv mam zadavat.co s tym ? dakujem za rady... samozrejme jedna sa o druzicu thor. |
truckers
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovPrecitat navod !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovdakujem za radu,navod k tomu nemam len nejaky papier v nemcine,napriklad na astre 19,2 mi to na frekvencii 12480 V ukazuje Q 99,ale cerveny pás,dam to skenovat a nenajde nic,ostatne frekv su ok na astre skoro vsetky... |
truckers
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovpozri ked nemas navod raklamuj u predajcu ak si to kupil vonku je to tvoje kafe.Ak je tanier dobre nastaveny musi ist vsetko z danej pozicie,potom mas zle nastaveny tanier,treba doladit.Ak mas aspon 80 tanier musi ist vsetko s toho co pises ak nie je zle namontovany.A pri thore a astre 19.2 je trosku iny uhol.Kazdy box ma aj automaticke ladenie,alebo blindscan,vyskusaj.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovFrekvencie od toho providera nájdeš tu: http://en.kingofsat.net/pos-0.8W.phpAhoj a nech sa darí |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovproblem nie je v nastaveni paraboly,mam 105 gibertinku plus motor,problem je v tom ze ked zadam urcitu frekvenciu,tak mi to najde uplne ine programy ako by mali byt na tej frekvencii,napr TV JOJ z Thoru,UPC mi najde pod frekvenciou 11.919 V no on samozrejme ma byt na frekv 11.766 V. |
truckers
![]() |
|
RE:Argus VIPMáš to tak ako to má byt!Bol so teraz vyskúšat frekvenciu 12073/V/28000 mám rovnaký príjmač ako ty VIP a je na nej čt-24 volne a kodovaný madari a rumuni.. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovOdporúčam teda vymazať všetky kanály na tejto pozícii, skontroluj si všetky frekvencie podľa http://en.kingofsat.net/pos-0.8W.php či ich tam máš predladenie a potom daj automaticky naskenovať (ovšem za predpokladu, že máš správne nastavenú parabolu). Ahoj ;) |
PeMa
![]() |
|
@Trnavaale mne na tej frekvencii najde stanice patriot ziva cetv musicbox,a nie tie ktore tam maju byt. |
truckers
![]() |
|
@PeMafrekvencie zadavam rucne,zoznam mam z flysat.comchlapi kurna,ni som az taky sprosty do toho,ale tento prijimac robi nejake divne veci. |
truckers
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovSkús ešte mrknúť do nastavenia LNB či tam máš 10600/9750. Ahoj |
PeMa
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovano tak mam,aj amos ide v pohode,teda najde programy tak ako ma,len ten thor,práve to co potrebujem najviac kvoli UPC. |
truckers
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovTy kokso, tak to som sa s týmto ešte nestretol, ale napadá ma ešte jedna vec. Skús to predsa len naskenovať automaticky nie ručne. To už je posledná možnosť čo ma napadá. Ahoj |
PeMa
![]() |
|
RE:Argus VIPtruckers,skús z Thor vymazat všetky frekvencie a nahod len tie ktoré chceš UPC čo ti to spraví.Poprípade na začiatok len jednu nechaj. |
Trnava
![]() |
|
Problém čiastočne vyriešeny,ale...takze programy uz najde podla frekvencii ako má,problém bol v nastavení LNB ako ma nato upozornoval PeMa,ale nevie mi to naskenovat vsetky frekvencie a to 12.341V 12456V 11727V 11804V 11919V 11938H 12034V. na tychto frekv mi ukazuje vsade Q99 ale je tam ten pás cerveny a nie zeleny a nenajde mi ziadne stanice pod tymito frekv.poradte v com moze byt chyba... mam to nastavene na thor 1W dalej je tam ze LNB UNI(9750/10600) 22KHZ(auto) 12V(zap) DiseQc(vyp) Motor(zap) |
truckers
![]() |
|
hele kouskuco tam máš za SW a od koho jsi to koupil???1./ když budeš něco potřebovat,tak mi dej vědět a dáme to dohromady přes skype za 10 min.Toto je přístroj za solidní peníze,solidní ma čtečky UNI,sloty pro moduly OK,Sharing na tomto přístroji OK, a jen magur může mít problémy s takovým to přístrojem. 2./Dej skype,nebo email a uvidíš,že s tímto přístrojem budeš spokojen,že vše ostatní vyhodíš oknem!!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
tak tohle můžešHERYMU stoprocentně VĚŘIT |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
@tonektak v tomhle připadé délaš chybu ze Herymu věřiš.arus je šit že za celou dobu co se venuji sat technice jsem větši krumpl nepoznal.čti zahranični fora a ne ta kde Hery děla někomu reklamu :))) |
pifpaf
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
pifpaf1./ nedělám nikomu reklamu/jsi otravený asi mochomůrkou/ :laughing: :laughing: :laughing: že???jsi měl houby.2./Pro běžného uživatele pro providery typu Skylink,csLink atd.Je to přístroj za solidní peníze.Lepší než čínský gumák/ARIVA/ :8) 3./Co používáš Ty Bambulko ,jestli dream 8000,a nebo VU+ tak OK,Jestli něco jiného tak běž do ZVĚŘINCE poučovat lvi!!! :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
nevím jestli po nás střílíš ?nevím jak dlouho se věnuješ satelitní technice ???(a je mi to FUK!) ale v diskusi mám rád argumenty např napíšeš tonek je vůl ale pro mne je důležitý napsat PROČ ! to samé napíšeš krumpl ale mne zajímá PROČ ! jinak je to výkřik do tmy bez jakéhokoliv učinku mimo toho že si o Tobě mohu myslet COKOLIV ! |
tonek
![]() |
|
@pifpafMáš pravdu,"arus je šit"!Ked si si náhodou nevšimol tak tu sa bavíme o prístroji menom Edision Argus Vip...čučoriedky vyskúšaj sú dobré.... |
Trnava
![]() |
|
RE: Argus VIP vyhladavanie programovtady máš stránku a prostudujihttp://jo-sat.webnode.cz/ |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
TrnavaCo tady kecáš!!!Tvůj příspěk k neznalosti tohoto přístroje je trapný!!!A ještě kecáš jiné věci.Toto je věc softweru,mám to vyzkoušené,a ty jsi magur!!! Když mu pošlu setting upravený pro jeho potřebu,včetně SW,který to respektuje,navíc otvírá karty všeho druhu kodování,včetně modulů POLSAT,nebo toho mého na DIGI TV tak tady jako magur můžeš psát co chceš,ale u mě jsi pro smích,je vidět,že se musíš Votrubo ještě učit!!!a pak mužeš zde kritizovat!!!Ale s rozmyslem!!! :bomb: :fuming: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryzklidní hormon, zteplalo ti pívčo nebo codle mne Trnava vi co a o čem píše. Ty si to bohužel nepobral ale jinak o nic nejde. a jinak jak to funguje ve švajc ? |
tonek
![]() |
|
tonek nemámteď velké informace,teď jsem tam nebyl asi měsíc jsemv CZ,teď jedu asi kolem 22.srpna San Gallen,ZURICH a Logano a chci tam být až do konce září.Budu informovat,mám tam dobré borce Srby,Italy atd. co do toho našeho taky malinko dělají!! :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Tonek1./Nemám žádné problémy s jakýmkoliv sat.přijímačem/to je absurdita/mám zde mnoho dobrých lidí kteří do této problematiky dělají,z toho já!! těžím.2./Sám jsem elektrotechnik,i když tuto práci vzhledem k příjmům už nedělám. 3./Až bedeš někdy v Lanškrouně,stav se u Faráře,dáme dobrý oběd a hodíme řeč!!/jakoukoliv,né jen o blbých sat.příjmjech. Jinak jdu spinkat ahoj!! hery. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |