Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Ital se ozval - Sky IT (ebay)

Ahoj!

jistě nemusím připomínat peripetie s kartou Sky Italia, kterou jsem si objednal přes ebay. Neuvěřitelné se stalo skutečností a Ital se po třech (!) týdnech ozval. Jakoby nic napsal, že kartu Sky předplacenou do konce roku nemá, a že jestli chci, tak za poplatek dalších 100 euro mi nabízí kartičku platnou do 31. července 2012, tedy s ještě více než půlroční platností, než měla být ta současná. 30 euro mi prý dává slevu jako kompenzaci za špatnou komunikaci.

Sranda je, že jsem mu okamžitě napsal a od té doby, co dostal peníze, čtvrtek večer, tak opět nekomunikuje. Jsem zvědav, co z toho nakonec bude, ale už jsem do něho napumpoval 4500,-, tak by se chlapec trochu mohl snažit.

Vzhledem k tomu, že jsou na fóru zakázány osobní vzkazy, píšu to proto takhle obecně. Oni si to pánové, kteří se ve věci angažovali, najdou. :8)

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)

tuto causu tady tiše z povzdálí sleduju...
Ital se najednou vynořil tak sláva budete tady zase mít co rozebírat.
A pochopil jsme to tak že jsi mu ted zase znova zapatil ten příplatek ??
Pokud jo tak jsi blázen..
ale i tak přeju aby to vyšlo

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

já ti jenom můžu napsat, že takový karty skutečně existujou (do 31.7.2012). cena se pohybuje od 170 - 200 EUR. a že seš docela odvážnej nakupovat to po špatných zkušenostech od stejnýho prodejce. nebo nakupovat to vůbec! co se týče tý mojí propagace, každý má nárok na omyl. neuvědomil jsem si dost dobře všechny možný problémy. nebudu ale opakovat stejnou chybu pořád dokola. to je jediný co můžu dělat

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Pate, já už to nehodlám nijak rozebírat. Pouze jsem chtěl informovat, jak se to vyvijí. Uvidíme, zdali Ital kartu pošle, nebo ne. Já doufám, že ano, protože mi pak napsal, že balíčky nastaví dle mého přání, což bylo: Kino - Zábava - Hudba.

Říkám si, že na druhou stranu se mi mohl ozvat také proto, že ze mě chce vytáhnout ještě další peníze, ale pro mě hraje fakt, že je to skutečný prodejce satelitní techniky. Kdyby to byl nějaký "podvodníček" z ulice, tak neřeknu...

Vorti, musíme doufat, že to vyjde. Sky je asi nejlepší placená služba v Evropě a rád bych ji měl.

Dejf

Podle všech indicií se ti ozve po cca 3 týdnech s nabídkou kartičky do 31.12 za mírný doplatek a velmi pravděpodobně vyjímečnou slevou. I tak ti přeji do třetice všeho nejlepšího.

Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 07.08.2011, 11:12.19

Tomik535
Registrace: 10/2007

Díky, já stále doufám, že to není podvodník...

Dejf

Zrovna nedávno jsem četl knížku od Fanánka Hagena, jak jim jeden ital dělal manažera u Tří sester. Hodně mi ho to připomíná:) Ale taky samozřejmě přeji, ať to není podvodník.

wally

tak to jsi náš člověk. ale takových je nás málo. možná by bylo lepší vyměňovat si zkušenosti a poznatky přes majl.
vortimond@gmail.com
ozvi se mi. mám pro tebe pro příště i nějaký spolehlivý tipy. takhle se to mělo dělat od začátku. ušetřili by sme si ty různý rasově přibarvený poznámky abonentů sovětských pay serverů

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Děkuji Sportitalia za přenos z Lokte

Protože ty naše K.u.r.v.i to nikde nedávaj at už Nova tenis hadbal sport a nebo ČT4 hnus Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Dejf

A pro tebe
B- je správně :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

no já bych si teda dal na ebayi pozor na tech cca 6 tydnu, po které můžeš požádat o vrácení peněz přes paypal a pakud by mi do té doby nic nepřišlo, tka bych se činil to využít ;)

linux007
Registrace: 7/2007

tohle je věc poznatků a zkušeností. proč tady hrát divadlo. pojďme se bavit přes email. v každém takovém tématu jsou vždycky dva nebo tři lidi, který o to mají reálný zájem. ostatní si jenom ohřívaj svojí polívčičku.

vortimond

Jen tak dál.Ten ital je zřejmě dost chytrej aby věděl,že čech mu pokaždé zaplatí. ještě mu tak dvakrát,třikrát pošli prachy a on ti potom pošle kartu s kterou můžeš v zimě škrabat sklo u auto.Jste blázni takhle investovat,ale když na to máte vaše věc. proč nenapíšeš Nedvědovi do Italie,třeba by ti ji tam koupil.Třeba by nebyla tak drahá jak ta tva kterou beš milionkrát platit. :laughing: :laughing: :laughing:

kuri75
Registrace: 12/2009

někdy mám pocit, že Dejf na to má stejný názory. nebo že chce na tohle co nejvíc upozornit. ale my najdeme i jiný nabídky. ta italská Sky ani nebyla žádný můj sen. byla to spíš koupě z nouze (kvůli nízký ceně)

vortimond

kuri75

asi tak
od talianov kupovat len špagety a pizzu :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Přece kdybych už měl zájem o nějakou platformu,tak se obrátím na jejich oficiálni stánky a ne přes nějakej ebay kde jsou pouze nějací překupníci a zloději ktreří pouze ždímají z lidí peníze. Ale vy chcete ušetřit,tak jim budete platit x krát a čekat,že něco dojde. A to se vyplatí :laughing: :laughing: :laughing:

kuri75

Ital se ozval - Sky IT

Tak ted budes za pár korun koukat dva roky na pohadky jesli te zas nevokrade , no ja na ne koukam zadarmo na internetu a uze 5 let a nevim kam driv skocit :lookaround: :lookaround:

satak

tak se obrať na oficiální stránku Sky, ty kašpare :laughing: to je neuvěřitelný. vidíš Dejf co děláš? nakonec tady bude za chytráka Jupi s jeho CS linkem :laughing:
www.youtube.com/watch?v=tG1YXu4LltY

vortimond

satak

tady na foru se občas aji pobavíme R^ R^ R^ :laughing: :laughing: :laughing:

kuri75

vorti

radšej cslink než volaký skyitaly :laughing:

🇸🇰

Jupi

ALFASEX

já chci okamžitě na black list. jinak tady začnu dávat krajně nevhodný témata jedno za druhým

vortimond

:laughing:

🇸🇰

Jupi

Jupi

To je fakt. Premier league má na CSLinkSportu HD mnohem větší datový tok, než Italové. Doufám, že to tak zůstane, i když to půjde na ten nový transponder.

polulin

Ital se ozval - Sky IT

Ne chlapi ale ted vazne , kolega prisel ze dostal nabitku a podotykem ne od Itala ale prej vod Brazilce na kartu Sky brazil , nak sem to hledal na netu kde to vlastne je co tam je a jestli to jde tady vubec zachyti a nic moc sem nenasel ma nekdo tracha info :lookaround: :lookaround:

satak

vortimond

zatím ,jak to tady pozoruji,tak nejchytřejší seš tady ty a to tvoje v.y.k.u.r.v.e.n.y SKY ITALIA tak mu poraď ty chytroline jestli cheš tak ti dám na Nedvěda e-mail. :laughing: :laughing: :laughing:

kuri75

satak

Nábytek se píše s y.

polulin
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra