![]() |
|
Ital se ozval - Sky IT (ebay)Ahoj!jistě nemusím připomínat peripetie s kartou Sky Italia, kterou jsem si objednal přes ebay. Neuvěřitelné se stalo skutečností a Ital se po třech (!) týdnech ozval. Jakoby nic napsal, že kartu Sky předplacenou do konce roku nemá, a že jestli chci, tak za poplatek dalších 100 euro mi nabízí kartičku platnou do 31. července 2012, tedy s ještě více než půlroční platností, než měla být ta současná. 30 euro mi prý dává slevu jako kompenzaci za špatnou komunikaci. Sranda je, že jsem mu okamžitě napsal a od té doby, co dostal peníze, čtvrtek večer, tak opět nekomunikuje. Jsem zvědav, co z toho nakonec bude, ale už jsem do něho napumpoval 4500,-, tak by se chlapec trochu mohl snažit. Vzhledem k tomu, že jsou na fóru zakázány osobní vzkazy, píšu to proto takhle obecně. Oni si to pánové, kteří se ve věci angažovali, najdou. :8) Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
auf Wiedersehentady jsem skončil. stěhuju se na německý a anglický fóra. tam se aspoň něco naučím. ne jako tady číst nějaký skinheads názory a nadávky od lidí s IQ tykveVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondale hlavně na italsky a štastnou cestu, a nabízej jim tam naše platformy třeba si tam šplhneš a dostaneš nějakou slevu. :laughing: :laughing: :laughing: |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)serme na to nebo nám nebude mít kdo poradit.přejí všem hezkou neděli. :8) :8) :8) |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
sert*e nato!k vůli kravině se tady rozhádáte...Radši se věnujte svým rodinám,blízkým a dětem :) Je neděle tak si užijme volného a slunného dne(aspoň tady na JM)..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
jamess96souhlasím krajane s tebou,tu kauzi jsem sledoval taky tak po jednom očku,no ale nyní po dvěch očkách posleduju v 15:00 Wacken |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)jenom ještě taková poznámka na závěr (pro změnu zase něco k tématu)jak jsem dal ten mail s nabídkou na výměnu poznatků počet reakcí na tenhle mail = 0.0 zájem o nadávky a chytrosti typu "když chceš italskou sky tak napiš na www.sky.it" = značný Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)Chytráci fakt jakej by ten Alberto měl zájem zrovna Dejfa obložit když rozesílá stovky karet do celý Evropy (mě taky)a už jsem to tu psal že je kladně hodnocenej na německých fórech dokonce jednumu němcovi na svý náklady zaslal jinej Box když mu tamten nechodil a navíc má zavedenej krámek v Palermu spíš to bude jen nějaký nedorozumění a hlavně je ta celoitalská dovolená ta to mohla taky nabouratFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
kouzelník a animátorvsadím kalhoty !!!!!!!!!!!!!!!!že to nevydržíš !!!!!!!!!!!!!!!! FURTÍKU NÁŠ ZLATEJ to by jsi musel na léčení závisláků!!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)táhni do prdeIe ty deme.nteVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)ocas zasranej. běž se motat kolem jiný prdeIeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)Většina zde přispívajících jasně prokázala typicky českou "přející" povahu.Přitom by se všichni zachovali stejně podvodně,tak jak je o češích známo po celé Evropě. Toto fórum se opravdu stává smetištěm! |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)teď se uvidí kdo z nás dvou byl na tomhle fóru větší přínos. jestli já a nebo ten můj ocas tonek :laughing: co mě neustále pronásleduje jako stín. táhni ty z.k.u.r.v.y.s.y.n.u nebo tě uškrtímVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay):laughing:a chlopi idem kukat fotbal MU-MC čas 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Ital se ozval - Sky IT (ebay)no to je zase "krasna" nedela... a len tak na okraj: 1) urážet, pomlouvat a vyhrožovat čtenářům webu parabola.cz 4) používat vulgární výrazy, včetně jejich překladu takze skludnite hormonalnu sustavu :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
na nedělní klídekjsem dnes zvolil tlačítko recall na DO stb mezi Sport1 D - ZDF Kultur a pomáhá mě to |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
alfasexa co následuje za porušení pravidel - banán. nebo ne? neboj, já se zabavím i jinak. drag me to hell :laughing:www.youtube.com/watch?v=EENjNud1WU0 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
já radši vzrůšoa obrázek si každý udělá sámi ve stínu PŘÍNOSU |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
ParaaadaMoooc pekneeee, jedna nula nadava druhej a cele to sleduje zeleny muzicek, ktory je asi zeleny iba zo zavisty lebo inac si jeho postoj neviem vysvetlit. :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |