![]() |
|
Dreambox 500 a rozchozeni GeminiZdravim,mam Dreambox 500S s natacenim paraboly, ktery bez problemu fungoval, nicmene jsem se rozhodl zkusit nejaky novy image (po cca peti letech) a nainstaloval jsem gemini 4.5 skrz FlashWizard PRO. Pote jsem spustil dreamboxe a nabehne setup gemini, ve kterem nemohu naladit ani jeden satelit..prijde mi, ze ani motor netoci parabolou..nevim proc, predtim vse slapalo bez problemu. Musi se nekde jeste neco donastavit? Bohuzel si nepamatuju ani na ktere posledni pozici byla parabola natocena pred instalaci :( Pred lety jsem si s Dreamem dost hral, ale posledni dobou jsem ho pouzival jen sporadicky, a chtel jsem to ted zase ozivit i s pomoci noveho image a takhle to dopadlo :) Diky moc za pripadne rady, O. |
ocelot
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Dreambox 500 a rozchozeni Geminimenu / nastavenie motoravusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dreambox 500 a rozchozeni GeminiNo ale tam nevim, co nastavit.Je tam bud varianta use gotoXX function a nastaveni long a lat - momentalne je na nulu... nebo pri vypnutem gotoXX jeste jakysi setup podle poradi satelitu na motoru, a to netusim vubec |
ocelot
![]() |
|
RE: Dreambox 500 a rozchozeni GeminiNastavení: více satelitů přes dicecq1.2,nastavení motoru-use goto x, tam pak zadáš svoje souřadnice, dáš uložit a už ladíš jednotlivé satelity. Měl jsi tam vrazit rovnou gemini 4.7 nobomb. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Dreambox 500 a rozchozeni Geminito jsem zadal, ale porad nic.. DM se tvari, ze scanuje transpondery, ale neslysim, ze by se tocil motor, at vyberu cokoliv..nenajde se samozrejme nic...No muzu tam klidne naisntalovat jinej image, jestli to bude hrat nakou roli? |
ocelot
![]() |
|
RE: Dreambox 500 a rozchozeni GeminiA jde Ti do motoru napájení?Vidíš že by svítila kontrolka?Jde s ní pootočit manuálně knoflíkem na motoru?Image na to samozřejmě vliv nemá, musí to točit s jakýmkoliv. |
decmen
![]() |
|
RE: Dreambox 500 a rozchozeni GeminiTak jsem to omrknul, zelena kontrolka sviti, manualne s nim tocit slo, tak jsem zase sesel dolu a jeste jednou to zkusil naladit a najednou to chodi :) Takze to potrebovalo asi rucne probudit.. to by me teda nenapadlo :) Diky moc za radu.. jdu si s tim ted zase pohrat po softwarove strance :) |
ocelot
![]() |
|
RE: Dreambox 500 a rozchozeni GeminiR^ , ok, ať se daří R^ |
decmen
![]() |
|
![]() |