Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo satelitu : Xtreamer PRO HD

Ahoj kluci. Kdo má tento přístroj a jaké máte na něj názory a zkušenosti s ovládáním. Uvažuji o něj. Nebo je něco lepšího? Děkuji ,kutil. ;)

kutil
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Zdravím,zkus tuto adresu,najdeš na tom foru všechno...www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=23821

misters
Registrace: 11/2006

RE: Mimo satelitu : Xtreamer PRO HD

dalsi tip: HDi Dune, model Max, Duo, D1 ..., podla toho co realne potrebujes (interny disk, alebo 2 interne HDD, Bluray mechanika ....)

losparabo
Registrace: 2/2007

Dune mám doma,ale ten je za jiné peníze.

.......

jito
Registrace: 12/2005

xtreamer bohate staci na drvivu vacsinu veci, filmy, muziku prehravam z uloziska po sieti a to este filmy sledujem na starom CRT-cku, cez Video cinch :D ( Finlux 72F100 16:9 100 Hz, nechce sa pokazit, obraz ako vino).

Dialkove je tak akurat, rozmiestnenie tlacitok ma hlavu aj patu. Vrele doporucujem.

Mne este chyba ku stastiu nejaky smartfon, aby som si mohol pustat muziku (ovladat xtreamer cez web) aj bez toho aby som musel zapinat telku. Potom to uz bude perfektne.

potom este uvazujem, ze si kupim este jeden len na pocuvanie muziky v spalni, cez nejake repro k PC a ovladany cez ten nejaky smartfon.

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006

xtreamer pro je "vacsi brat" klasickeho xtreamera (da sa do neho vlozit 3,5-palcovy disk, ak sa nemylim 2 ks, narozdiel od klasickeho, kde sa vojde 1x 2,5-palcovy disk), ak chces vediet nazor - co sa tyka obsluhy - velmi intuitivne, jednoduche, co sa tyka podpory, pomerne na urovni (pravidelne aktualizacie FW a inych SW komponentov - xtreamering, live, ...), dokaze to prehrat skutocne vsetko (zatial som nenarazil na nic, co by to neprehralo), ked som ja vyberal HDD player, tak xtreamer mi vysiel ako najlepsi pomer vykon/cena, ma to v sebe mnozstvo funkcii (napr. grooveshark, youtube, picasa a pod.), myslim, ze kupou nic nepokazis

btw. jeden taky Finlux 72-palcovy (100Hz, 16/9) mam aj ja doma a nedam na neho dopustit ;)

sgi320
Registrace: 6/2008

a este poznamka - ak sa pytas na lepsie- tak pochopitelne existuje:

ULTRA (urcite lepsie ako PRO) - http://xtreamer.net/ultra/
SIDEWINDER 2 (neviem posudit, ci lepsie, zalezi na pohlade, ale asi by som siel skor do tohto) - http://www.xtreamer.net/xtreamer-SideWinder2/

vsetko je to otazka pohladu, kolko si ochotny investovat a co od takehoto boxu ocakavas ;)

sgi320

dbart

len na margo - xtreamer ide ovladat cez web ;) nepotrebujes na to smartphone :) staci zapnut "web server" a http://xtreamer, resp. http://{ip_adresa_xtreamera}

sgi320

Mam XTreamer Pro i Popcorn C200.
Xtreamer ma v porovnani s Popcornem mnohem horsi obraz. Horsi nez satelity ktere mam. Proste je to o prioritach. Jinak je v poho, zvlada opravdu vse.

wenk
Registrace: 4/2006

sgi320: ja to viem, len nemam a zatial ani nechcem ntb, chodit k PC je to iste ako chodit k TV.

wenk: mohol by si napisat nieco viac o tom, na zaklade coho ma Popcorn lepsi obraz ( okrem ze maju iny cip). V com je rozdiel? Mam tiez moznost porovnat oba, ale doposial som vobec nemal potrebu na to ani len pomysliet :) skratka Xtreamer staci ( pre mna ).

dbart

horsi obraz ako Popcorn ? :) tak toto je nejaka novinka :D

podla mna je kvalita obrazu zavisla len na zdroji, ale nech sa paci :) tiez by ma zaujimalo, v com je horsia :D ak pustis rovnake MKV v xtreameri a v popcorne, tak dam ruku do ohna za to, ze vystup bude rovnaky, volnym okom nepostrehnutelny ;) pochopitelne, ak to pustis von via HDMI ...

sgi320

Ahoj kluci, tak jsem si objednal ten XTreamer Pro HD. Pak tam vložím asi 2x 3.5-2 TB HDD WD 64mb. Manželka chce stále něco nahrát ze satelitu. Doufám, že jsem neudělal blbost. A chci se optat jak to chodí přes Wifi anténu? Mám router, ale vše je obsazeno ( LAN ). Vím, že po kabelu to jede lépe. Děkuji za tip a přeji hezký den, kutil. ;)

kutil

dalsi switch, ak tam budes davat veci zo satelitu cez wifi, tak s tym rychlo skoncis :)

dbart

Tak mám ho, už doma. Ale nějak se mi to nedaří rozchodit. Je pravda, že tam nemám zasunutý HDD. Ale četl jsem, že by to mělo chodit i bez HDD. Psal jsem na první stránce o pomoc, ale zatím nik se mi neodpověděl. Snad zítra...... Přeji hezký večer, kutil. :((

kutil

WD tv live je malý,rychlí a docela za málo do 2000kč.2 krát USB,jen neumí některé AAC kodeky,jinak všechny formáty zvládá super.

Schettl
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra