![]() |
|
DLNA ServerViete poradit DLNA server na PC alebo notebook(freeware) ktory zvlada bez problemov mkv?Skusal som viacere najlepsie mi funguje tversity,tam jedine co nejde je pretocenie dopredu alebo dozadu,inak super.Jo mozne,ze to je obmedzenie free verzie.Ak by nahodou niekto robil pokusy tymto smerom,pripadne napise svoje skusenosti.Dik.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: DLNA Serverhttp://www.rbgrn.net/content/21-how-to-choose-dlna-media-server-windows-mac-os-x-or-linuxNosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: DLNA ServerWarder dik to poznam,to je 4 roky stare.Odvtedy su aj novsie,preto sa pytam na skusenosti. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: DLNA ServerSorry ale nic novsie nemam, je to uz roky co som sa stym trosku hral.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: DLNA ServerV pohode,takze si to vtedy vzdal alebo to len nepouzivas?Je to naozaj len taky doplnok ale niekomu sa moze zist hlavne mozno pre decka....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: DLNA ServerMyslim ze som mal nejake problemi tak som to nechal tak, presli ovdtedy uz roky tak si podrobnosti nepametam. Akorat len, ze som to rozchadzal na nejakom Unixe.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: DLNA ServerSony implementuje standartně DLNA do TV a notebooků. Ja mam TV SONY KDL 40EX500, spolupracuje celkem dobře s Nokií 5730, tam to jde ovládat jak z televize i z mobilu, ale jenom fotky a MP3. Dál to jde dobře s Vistama a WIN7,tam jdou i filmy ale Twersity jí moc nejde.Nedávno mi XP stáhly nějakej plugin do Windows pro SONY KDL, tak to budu zkoušet, ale musim natáhnout kabel, protože tam mám wifi jnenom/g, a po wifi/g video nejede. Zatim si pouštim filmy v TV přes USB/HDD/Fat32 Sony implementuje DLNA do TV a notebooků, ale MKV prostě tvrdohlavě nepodporujou. Je velká škoda, že NokiaN8, jinak špičkovej mobil, DLNA NEPODPORUJE. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: DLNA ServerAhoj,co sa tyka SONY mozno ti poradim .Skus SERVIIO server,SONY UK ho odporuca pre telky a ma vo vybere profilov aj SONY TV.Mozno budes mat po probleme,mne pre Philipsa ide lepsie tversity,teda ide na 100%.Serviio u mna malo problemy s MKV.Vyskusaj!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: DLNA ServerVyskusaj PS3 Media Server mne to slape s Philips TV .Zvlada aj .mkv aj titulky ak treba |
marlo
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: DLNA ServerMezzmo - nejlepsi podpora formatu vcetne titulku u mkv, skvely transcoding.http://www.conceiva.com/products/mezzmo/formatsupport.asp Neni zdarma, stoji 30$, ale na rozdil od jinych funguje. Muzes si ho pred nakupem 15 dni vyzkouset. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: DLNA ServerSkusal som ale pri tej poslednej verzii mi server nedetekovala telka.Volakedy v minulosti som to rozbehal,ale pre nieco som ostal pri tversity,ten ide spolahlivo,az na to pretacanie,co ako som pisal je asi dan za free verziu.Aku verziu pouzivas starsiu - novsiu?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: DLNA ServerPokud to máš pro TV Samsung,tak ten má svojí aplikaci Samsung PC Share Manager........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
![]() |