![]() |
|
pro pigfuckerprosím ozvěte se mi jan.hadrava@c-box.cz ohledně antény na mux4 v Kladně. Díky předem |
hadrak
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
S Znejsou dovoleny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
pierrepetra to je prave pekna blbost. nechapem preco tu nieje mozne poslat sukromnu spravu mimo fora. to by odlahcilo forum od takychto prispevkov :-/motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
stálo by za toaby redakce o tom uvažovala, či se na tím zamyslela a řekla jasné stanovisko.Zatím to toleruje .Na konkurenčním webu Av...a.cz je to normální, když chci někomu napsat soukromou správu tak tam tu možnost mám.Co na to redakce?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: pro pigfuckeraj ja som za SZ{PM} :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
Už se topřed časem tady řešilo,nějak to vyšumělo,mě to taky chybí,ale já pravidla nedělám,jen se snažím je dodržet R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
pierrepetrTo je jako řešení těch slavných refleschů který se řeší už nějaký pátek a nic. :O Ale spíše napsali že to řeší aby byl zase chvíli klid. Rv Občas se napíše že se to řeší ale ?? jestli se to řeší cca 1/2 roku/dá se to vyřešit za dva dny/tak na to mám svůj názor.A raději ho neprezentuji protože bych byl poslán na nucenou dovolenou,protože jsem/ne jenom já/svůj názor napsal a jak to dopadlo-týdení dovolená za pravdu.Takže občas se ozvu ale na takové dotazy rezignuji a to oni chtějí to je jednodušší unavit lidi od toho, protože je to jednodušší nic neměnit protože by se muselo něco změnit a to je práce.Je ale zajímavé že šlo zničehonic změnit pořadí dotazů po kterých se taky volalo. R^ A toto nejde ale spíše se nechce či někdo má oblibu tam se s takovými dotazy bavit.Já už se taky začal bavit. :laughing: Toť můj názor ktrý nikomu nevnucuji ale někdo/už/ by se nad tím měl zamyslet.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
![]() |