![]() |
|
Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje i HBOAhoj.Koupil jsem si svou první kartu CS Link - CryptoWorks. Strčil jsem ji do Dreamboxu 7020, naladil jsem ČT1, počkal jsem až naběhne program a už to jede. Jen je mi divné že jdou i placené programy jako HBO a podobně. Já tu kartu zatím nikde neregistroval a na originální zapečetěné obálce je psáno "2 měsíce FILMu a 1 měsíc TOTALu ZDARMA (kód při registraci SMS zprávou : XXXXXXXXX" Prodejce píše toto: "Dále obsahuje programový balík Total na 1 měsíc zdarma + 2 měsíce programový balík Film (HBO, HBO2, CINEMAX) po registraci zdarma." Já měl v plánu že tu nabídku ZDARMA použiju až v říjnu kdy mi odpojí kabelovku a pak si budu dál platit TOTAL. Takže tím že jsem kartu použil jako běží i ta nabídka ZDARMA? Nebo to je jen nějaké PROMO a po registraci na jejich stránkách mi naběhne teprve ta jejich nabídka? Koukám do těch papírů co byly v obálce s kartou ale žádnou informaci o tom tu nevidím. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Jo a nehraje mi Nova HD - (sice nemám HD přijímač, ale na PC mi HD po LAN jde).Mám ji naladěnou - kmitočet 11895/V - 5/6 - 27500 ale provider je SkyLink. Ostatní HD jdou normálně (ČT HD i Prima HD). Co dělám špatně? |
Kema
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...to je global vysielanie 20dnové :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...No nie 20,ale 14 dní ide plná ponuka-to je ako reklama,potom ostatok sa začne až po registrácii ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Tak to jsem rád.A proč nejde ta Nova HD? Nezvládá to Dreambox 7020 nebo co? |
Kema
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Od okamžiku zasunutí karty do přijímače poběží dvacet dnů zdarma všechno !Pokud se do těch dvaceti dnů nezaregistrujete, bude z karty škrabka na námrazu. Po zaregistrování půjde jenom základní nabídka a k tomu ten bonus ! Měl jste kartu zasunout do přijímače až v říjnu, pak byste to využil......... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Nova HD11895 V 27500VP 65535 AP 4021 PCR 4011 SID 5071 PMT 4001 Daj si sieťové vyhľadávanie,prípadne vymaž a znova naskenuj tú frekvenciu ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Jo a Nova HD CS link 12070/H 27500 3/4 |
Tondach
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...nevím,ale vždy registruji až po 20 dnech free,když mě naběhne program kodován |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Tondach, píšeš jenom samé blbosti... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
7020 je sdtakže máš smůlu !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...DM 7020 je SD, ale na PC jde HD.DM 7020 bude server - to je můj přijímač v obýváku kde mám stejně klasickou TV a HD-BOX FS-9105HD by měl být klient a ten bude připojen k LCD místo kabelového Kaonu. Ten je na domácí LAN. Tam pak pojedou i ty HD programy. |
Kema
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...drobeček, trhni si :fuming: |
Tondach
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...A kolik stala karta? |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...12 stovek. |
Kema
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Tondach, trhni si ty a neblábol blbosti, pomotal jsi cslink se skylinkem a tou Novou HD jsi to dorazil... ;) :))) :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Tak mi ta Nova HD pořád nehraje.Už jsem to tak rozvrtal že i když smažu vše z 23,5E a dám nové hledání tak ji už ani nenajde. Jinak je vše OK. Nemáte někdo Setting 23,5E + 19,2E kde je i ta Nova HD? Jen na zkoušku. Nejlépe pro DreamSet. |
Kema
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Tak je to prý tím Dreamboxem 7020.Nova HD se prý vysílá nějak jinak nežli ČT HD a prý to můj tuner nezvládne. |
Kema
![]() |
|
Nechciprudit,ale 7020 ti to do hd nepustí/čtečka/,dej hdbox jako server- pc s patř.kodekem to zobrazí,7020 max.zvuk !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Myslíš že když bude DM 7020 server tak prostě na klientovi na HD-BOXu nepůjde Nova HD? |
Kema
![]() |
|
Neměloby to jít,ale je to jen má domněnka,odskoušeno nemám,čtečka v sd by neměla přečíst hd !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Opravujem,VP je 4011,http://www.cslink.cz/file/69 ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
@spykoNepíš kraviny,když o tom nic nevíš |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Prosim de sezenu karku Cs link-Cryptoworks levne? |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Pokud jde o čtečku karet v SD přijímači, tak té je úplně jedno jaká data vyřizuje. Jestli jsou to data pro dekódování SD programů a nebo data pro dekódování HD programů.Takže když máš DM7020 jako server a jiný box který umí HD !!! bude klient, tak ti budou fungovat i HD programy. Pokud si ale na počítači zapneš web-rozhraní toho DM7020 a myslíš si, že na počítači rozjedeš HD - tak to je velký omyl. Pracuješ na dálku s SD přijímačem a ten ti HD program prostě nepřehraje. Musíš mít satelitní kartu s podporou HD!! instalovanou v počítači a musíš mít přivedený signál od konvertoru na parabole až do karty v počítači. Z toho mála informací jsem si domyslel toto. Snad si tazatel vybere. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: Nová karta CS Link - Cryptoworks - a hraje...Nesouhalsím !Na PC přehraji jak ČT HD tak i Prima HD. Samozřejmě přes Dreambox 7020 ( VLC ) Novu HD ale ne. |
Kema
![]() |
|
![]() |