![]() |
|
Restart pcAhoj, omlouvám se, sice to sem nepatří, ale potřeboval bych poradit. Mám problém s modrou obrazovkou. Občas mi restartuje počítač a vyhodí mi to modrou obrazovku s tímto textem (odkaz: http://www.imagebam.com/image/082da1144327632). Za jeden den mi to udělá třeba 3x, ale další den vůbec. Mám Windows XP, zkoušel jsem to přeinstaloval a i tak to dělá skoro pořád. Nevim co to může být. Děkuju všem za pomoc a odpověď.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: Restart pcto ti nikdo neřekne. to mi nevíme jako co tam máš za bordel. každý PC je naprosto jiný. zkus dát BIOS do standardního nastavení. zkus si stáhnout trochu jinou verzi windows. zkus odpojit všechny nadbytečný periferie. je toho spousta co se dá zkoušetVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Restart pcDobře, i tak dík :)chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Restart pcZkusit otestovat ramky nejakym memory testem,flashnout bios,vyzkouset jine ovladacedvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Restart pcOk, dík vyzkoušim. :)chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Restart pcZadej ten poslední řádek (STOP: 0x00008E,...) aspoň z části do google, mě to vždy vyplivlo řešení :) |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Restart pcOk, super, zkusim. díky :))chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Restart pchttp://support.microsoft.com/kb/903251/cs ???Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Restart pctakže myslíš virus HaxDoor. to je ale divný, protože on psal, že to zkoušel celý přeinstalovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Restart pcZ mojej praxe to najčastejšie bola HW chyba (a to buď ROM - pamäť, alebo zle naformatovaný alebo vadný HDD). Skús s fakt pozrieť tie ramky a postupne otestuj jednotlivé bloky.uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
preinstalovalpreinstalovat to preinstaloval ale vzdy pouzil ten isty hacknuty windoes, tam daval ten isty warez, cracknute programy, univerzalne hyper codeci vsetkeho druhu... :laughing:treba instalovat s rozumom, z istych zdrojov, uz mat postahovane patche (aktualizacie) ako aj dat tam antivirak a aj personal firewall pred samotnym pripojenim do jungle internetu. ked instalujes tak ze mas stare XP cely cas v inete nejakej Upc chello (hociakej masovej) sieti, tak amen tma, mas tam skor pliagu, nez sa stihnes ochranit... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Restart pcVir tam není, protože jsem to celý přeinstalovával. Teď zkouším ROM a vypadá to na to. Jednu jsem vyndal, zatím jedu jenom na tu jednu tak uvidíme. Díky všem :)chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Restart pcnikdy nevíš na dálku v čem je chyba. u PC nikdy. navíc my jakožto diváci televizních programů asi víme ze všech nejlíp, že některý věci nejsou slučitelný s logickým uvažováním.www.youtube.com/watch?v=zL6xgki326E Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Restart pcMám legální Windows Vista x64Začínám od začiatku (3-4 roky kedy ako) Spravil som Zálohu PC (Acronis True Image Home) 10 bodů pro bezpečné PC bez antiviru a antispyware http://myego.cz/item/10-bodu-pro-bezpecne-pc-bez-antiviru-a-antispyware 1.Centrum zapezpečenia systém Windows 2.Ovládací panel - Používateľské kontá a bezpečnosť rodiny Používateľské kontá - Zapnutie alebo vypnutie kontroly používateľských kont (Vypnuť) 3.Zmeniť spôsob upozorňovania Centrum zapezpečenia (Vypnúť) 4.Vypnuť Kontrola používateľských kont 5.Vypnuť Windovs Defender Mám nainštalované Acronis True Image Home Adobe Flash Player 10 ActiveX Adobe Flash Player 10 Plugin Adobe Reader 9.4.2 Slovak CCleaner Combined-Community-Codec-Pack-2011-07-30 CCCP Project Microsoft.NET Framework 4 Client Profile Microsoft Silverlight Microsoft Visual C++ Mozilla Firefox 4.0.1 (x86cs) Nero 7 Essentials Nero BackItUp 2 Essentials NVIDIA Display Control Panel NVIDIA Drivers Realtek High Definition Audio Driver Total Commander Windows Media Player Firefox Plugin WinRaR R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Restart pcSamozrejme aj pri legálnom OS a hlavne pri XP sa stáva pri zblbnutí, prepísaní, vymazaní registrov, že nabehne po reštarte modrá obrazovka smrti a pomôže už len preinštalovanie. Toto s tým nemá nič spoločné akurát tú modrú farbu. Žiadne www odkazy tam nemajú čo hľadať a už vonkoncom PC by si nespustil. Je to čistý vírus!!!!! Použiť inú overenú inštalačku XP, prípadne ak nepomôže treba aj iný HDD....90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Restart pcMyslim si že to vypadá na ROM jednu jsem vyndal, mám tam zatím jednu a nerestartuje to.. zatím.. Vir asi těžko, protože jsem to přeinstalovával..chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Restart pcAcronis True Image Home mám originál 2009 BOX. Je to vynikajúci program nie len na zálohovanie a obnovovanie. 2011 je ešte viac premakaný a rýchlejší. Windows 7 má zálohu systému (image) už v sebe implantovanú...90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
RE: Restart pcInštaloval si to z originál CD OS Windows XP Microsoft?Ak nie, tak je zavírená inštalačka OS!!!!!! Tam nemá čo hľadať žiadne www.... Žiadne RAM s tým nemajú nič spoločné! 90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
![]() |
|
RE: Restart pcInstaloval jsem to z originálního CD!!chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Restart pcMrkni do C: či nemáš v root co tam nepatří, třeba něco s příponou .DBG. Přečti to v Notepadu a uvidíš tam možná ten text z obrazovky a odkaz na .LNK v menu START. Pšechno odmaž, případně zkus PCSAFEDOCTOR z http://www.removefakesoftware.com/file-errors/AIBM_ALM.exe.htmla uvidíš, jaký svinstvo tam máš I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Restart pcTaky mi to dělalo a jeden týpek mi poradil,že mám vyfoukat ventilátor.že to je přehřívání a ventilátor nestíha,tak se to raději takhle vypne.Zkus to nějak vyčistit a uvidíš.Mi to pomohlo |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Restart pc1. skontrolovat event logy (najma system)2. skontrolovat drivers, ci su nainstalovane spravne pre konkretne devices 3. pozriet nastavenia BIOSu (pripadnes prasnut na default) 4. ak si pretaktoval CPU, RAM, vratit do povodneho stavu 5. tazko sa vyjadrit len na zaklade "blue screenu" 6. howgh |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Restart pcpodivej se dozadu na desku jak ti sviti kontrolky od zakladni desky a podle toho se pokus o dalsi :8)VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Restart pcModrá obrazovka ,môže to byť v problém v Biose ,Ramkach ,Grafike ,nesprávny Ovládač ,alebo ti Vypadla Baterka na základnej Doske ,aj zím CPU to môže byť ,ale väčšinou to nejde vtedy dať nainštalovať,Dokonca som sa stretol ,že to Robil už aj Aktualizovaný Graficky Ovládač. PS: Skontroluj si kondíky na základnej doske či niesu napučané ,niekedy zvyknú byť aj od spodku. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
VladiJa mám tiež Legálny OS ,tiež Vistu x64 Ultimate ,až na pár detailov Grafiku mam READON 4870 VaporX Toxic a atd ,nepoužívam nero ,lebo blbne systém ,ale to je fuk ,používam Ashampo burning studio , mam ostatné inštalované podopne ako ty plus ešte niečo rozdielne ,a tiež žiadny problém ,ale síce používam Microsfťacky Antivyr. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Restart pcDěkuju moc všem za rady, vyzkouším :))chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
![]() |