![]() |
|
bundesligacavte, davaju bundesligu niekde na sky uk ?ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 168 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: bundesligaESPN HD UK. ale víc zápasů můžeš sledovat FTA na Dubai Sports HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: bundesligapodívej tady ,na ostrovech se dívám jen dle tohoto TVprogramuhttp://tv.sky.com/tvlistings R^ |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
RE: bundesliganevím jak je to přímo v Německu. ale málokdo ví, že v NATIVNÍM HD jsou dostupný pro zahraniční vysílatele (včetně Eurosportu 2) jenom dva, maximálně tři zápasy za jedno hrací kolo! a to prosím v roce 2011! tentokrát to podle všeho budou:VfL Wolfsburg v FC Bayern Munich Borussia Monchengladbach v VfB Stuttgart Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: bundesligavíš na co se tazatel ptal?----cavte, davaju bundesligu niekde na sky uk ?---- vždyť možná nemá ani přijímač HD :-/ já ho tam taky nemám a jsem rád,když mi někdo odpoví,kde to jde v HD :bomb: |
misut
![]() |
|
RE: bundesligajá vycházím z toho, že v dnešní době převládá zájem o HD přenosy. samozřejmě že každýho HD nemusí zajímat. já ti to neberu. ale v takovém případě nemusí řešit Sky UK a úplně mu stačí Eurosport 2, který mají v nabídce všechny naše platformy (bez výjimky)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondvěříš, že mě napadlo, že tazatel je ve Střední Ev... tak 2%,ale že je čech s kartou UK na ostrovech 98%, může to být i jinak , že se vrátil s UK kartou :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
RE: bundesligano to já nevím. já ho neznám. a on nám nenapsal, že bydlí v UKVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondkladem tvé odpovědi je, že si nemusí koupit kartu kebab, gamma,tnk,dragon........a některý z programátorů :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
RE: bundesligato nemusí absolutně nikdo. já bych se v tomhle heryho zastal. jeho propagace kartiček mě neprovokuje.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: bundesliga:) nie, nie som v uk, mam HD prijimac... :)ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
vortimondproblém je vždy v odpovědi.Před XX léty mě učili,odpovídat jen na to ,na co je dotaz.Parabola by byla přehlednější,mnoho útoků a napadání by zde ubylo, protože odpověď některých vždy směřuje jinde. viz tento dotaz v úvodu. podívej třeba na svůj odchod z paraboly /4-5 dnů???/ pohádali jste se úplně o něco jiného. :scared: |
misut
![]() |
|
vortimondnebo https://www.parabola.cz/forum/topic-64338/kdyby jste se na něho vyprdli,byl by z dotazem sám jako Mareček u tabule s hnilobcem :laughing: :laughing: a vidíš jaké byly nadávky |
misut
![]() |
|
opravamyslím dopředu s HRDOBCEM :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
misutty hledáš chyby jenom na mojí straně. ve skutečnosti když se podíváš na ty témata o sky italy tak zjistíš hlavně to, že příspěvky ostatních diskutérů jsou rovněž absolutně mimo téma. s Dejfem jsme si vyměnili pár emailů, o tom prodejci víme absolutně všechno včetně jeho fotek :laughing: a karta se v současné době nachází na přepravní poště v MiláněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: bundesliganie na tom nic zle, ked sa v odpovedi nachadza este ina dobre mienena rada...ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
vortimondne ne, :(( jen jsem obecně poukázal na to v čem je problémdnešní dotaz, i když nyní píše,že HD má, neptal se na to R^ |
misut
![]() |
|
re vortimondmimo kartu UK |
misut
![]() |
|
misute!1.) tvoje reakce jsou rovněž absolutně mimo sky uk. týkají se převážně mojí osoby2.) hned v prvním příspěvku jsem mu napsal konkrétní stanici, která v anglii přenosy z bundesligy vysílá (myslím, že jako jediná) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: bundesligadakujem ti vortimond, to ze som nenapisal, ze mozem prijimat aj hd kanaly, tuto moznost hned nevylucuje. A aj tak je to jedno, ESPN a ESPN HD vysielaju asi rovnaky obsah.ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
RE: bundesligai já mu děkuji,protože jsem rád, že s ním můžu komunikovat, s každým jiným , kdo by takto psal :https://www.parabola.cz/forum/topic-64299/ bych mohl diskutovat až po několika týdnech.Byl jsem na různých zahraničních fórech jak psal v příspěvku,ale nikde jsem ho nezastihl, proto jsem rád , že dnes zde :laughing: |
misut
![]() |
|
RE: bundesligatady se jedná o tohle:ty dva zápasy co jsem zmínil nahoře budou v tomhle následujícím kole v nativním HD. anglická ESPN nebude vysílat žádný z těch dvou zápasů LIVE. Dubai Sports bude vysílat oba dva LIVE s anglickým komentářem a FTA. za to že jsem to tady zmínil začal misut používat ikonky podobný jako jsou tyhle :bomb: :fuming: ;P :zombie: jemu to příde pitomý, protože on má asi přístup ke všem pay-tv platformám na orbitu. ale to my nemáme Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: bundesligaA na ten dubai sports hd potrebujem asi parabolu vacsiu ako 80cm, vsak?ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
RE: bundesligaa teda live bundesligu nedava ziadna telivizia v pakete sky uk ?ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
RE: bundesligaESPN bude vysílat LIVE nedělní zápasy. tyhle jsou sobotníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
misuthier bin ichhttp://forum.digitalfernsehen.de/forum/auslaendische-sender-pay-tv-international-erotik-pay-tv/218051-gital-karte-aus-tschechien-kennt-das-jemand.html :laughing: :laughing: Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |