![]() |
|
Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus ligaJe to stejně úsměvné co dokáže už třetí týden bez změny pouštět do éteru tento program, lítají tam pruhy jak kdyby nějaký strejda zkratovávak u kamery. :-D |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...no, všechno vždycky není ideální. je tady někdo kdo má dost peněz a může si dovolit všechno co chce? těžko. já nemám rád takový to jednoduchý řešení. proč sem zahraniční exportér dováží druhořadý potraviny? protože za ně nedostane tu samou cenu jako jinde. dostane za ně polovinu. proto je slovenská kola horší než německá kola.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...Zase bude nieco drahsie na CS filme zabili Ferdinanda :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...mě by zajímalo jestli už někdo z těch pánů poslal email na skylink. věřím že neVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...Kukal jsem na to v hospodě a pruhů bylo jak na US-flagu. Tak jsem zavolal domů a to samý, takže Skylink přenos s pruhy a bez hvězd. Rv |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...ale vysvětli mi jak je možný, že ostatní programy na stejném kanále jsou bez pruhů. to je fakt nějaká národní velezrada :laughing: já si to nedokážu vysvětlit, je něco takovýho vůbec možný?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...asi nějakej sparťan na lince mezi Hradištěm, Prahou, družicí, Bratislavou, Peští a televizema na celý Moravě. Na Kladně bylo bvše OK ? ;) |
pf09
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...to jedině :laughing:na Kladně je vždycky všechno ok. protože na Kladně se sleduje zásadně fotbal na sky italy. a né na nějakém Sportu 2 P.S.: Dejfova kartička už se nachází v ČR. a funguje :))) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...aspoň nějaká pozitivní zpráva .-) jinak jsme stejně čučeli na Bundesligu a ne na tu naši mazaninu. ESP2HD to jistil :-) R^ |
pf09
![]() |
|
RE: Sport 2 na Skylink a nedělní Gambrinus lig...musí se prostě poslat dotaz na skylink a čekat co oni odepíšou. je to v jejich režii.vlastně je to podobný jako s tou Sky. kdyby se to řešilo ve větším klidu, tak jsme třeba uchránili dva nebo tři lidi před abonencí Hello HD kvůli premier league (nebo před abonencí něčeho podobnýho). protože preferovat takovou věc před sportem na Sky je absolutní šílenství. to nedává vůbec smysl. ale ona je s těma italama někdy těžká domluva. Dejf udělal vlastně všechno naprosto správně od samýho začátku. není to žádnej blbec. akorát mu chyběla trpělivost. VIVA ITALIA www.youtube.com/watch?v=wnpJQjAkRio Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |