![]() |
|
Předplacená karta UPC.Chtěl jsem se zeptat,kamarád si chce pořídit předplacenou kartu UPC za 5 990 Kč na rok.Nedočetli jsme se,jestli je to plná nabídka.Chtěl bych se zeptat,jestli by programy které tam chybý šly dokoupit.Děkuji za odpověďi. |
arnost67
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 63 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.Zdaleka to plná nabídka není, dokoupit by to možná šlo.Plná nabídka je na předlacence BDC.. ;) :))) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
Předplacená karta UPC.drobeček a co je to BDC?Díky. |
arnost67
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.Prachobyčejná zlodějna.Pirátská karta Rv RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.Za tyto penize budes mit kartu se zakladni nabidkou, rozsirena bude o HBO Max Pack. Zadne dalsi "premiove" stanice na karte nejsou a karta NEJDE o tyto stanice rozsirit. Nic vice, nic mene... Doporucil bych smlouvu, kde je daleko vice moznosti (2. karta za 100,- (150,- s prijimacem), moznost zmeny nabidky...) |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.to jsou srágory. levnější máš roční kartu Sky IT (cena 5200,- Kč). tam máš 10 filmových kanálů v HD, 3 seriálový + dalších asi 65 SD programů. ale občas se objeví i levnější nabídka za 4370,- Kč.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.Navíc na předplacené kartě nelze nabídku rozšířit... Rv Rv RvŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
@vorti parlarlevorti jedina vec k tomu...na Sky.IT predpokladam nic v inom jazyku ako talianskom nebude - ziadna dualna stopa s origo jazykom a napodobne; ci sa mylim?! Sice to by znamenalo ze Ty hovoris/rozumies taliansky... :O |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
krikritam to jede prakticky všechno v ANGLIČTINĚ. to mi vadilo předtím jsem měl Polsat a tam tý angličtiny bylo skutečně máloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.vortimond: prakticky vsetko urcite nie je v ENG ... napriklad v pripade filmovych, serialovych, dokumentarnych kanalov je k dispozicii i originalna stopa (vacsinou na 99.9percenta touto stopou je anglictina) ale v pripade napriklad talianskej produkcie anglicku stopu napriklad u filmov neocakavajte (a samozrejme, kedze ide o taliansku platformu, original talianskej filmovej produkcie nie je malo)k dispozicii su taktiez talianske/anglicke titulky (obdobne podmienky ako pri zvuku) anglictinu neocakavajte ani v pripade originalnej produkcie z Talianska (talk show, show etc...) samozrejme Sky IT nie je zamerana na CR/SR trh, takze neocakavajte a nehladajte nieco v ceskom, alebo slovenskom jazyku pisat o tom, ze pripadne aj realne dorucenie, respektive pripadna vymena karty su BEZ ZARUKY (i ked seriozny predajca by to mal zrealizovat bez problemov) nema zmysel, nakolko nechcem debatu viest tymto smerom prepaid karta Sky IT sa oplati ako doplnok ku niektorej z nasich platforiem (staci zaklad od CSlinku, Skylinku) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.tak to se rozumí samo sebou, že italský film se vysílá jenom v italštině. příjemné překvapení je originální zvuková stopa (skoro) na všech ostatních programech včřetně stanic jako např. Sky UNO. pochopitelně opět jenom u anglické nebo prostě cizí produkce. to má prostě jenom samý klady a žádný zápory :laughing: taky sledujeme denně ten zatím prázdný transpondér Sky IT na 10853/H a na TP 12731/H je taky zatím nějaké volné místo. v září budou nový programyTV GUIDE http://guidatv.sky.it/guidatv/grid.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.vortimond:"nebo prostě cizí produkce." ... heej? ENG necakaj u filmu povodom napriklad Nemecko :8) takze nezavadzaj ;P ... naco by ju tam ako u taliani trepali, ze ano? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.A kdyby chtěl(kamarád)UPC Direct na smlouvu,kolik by ho to stálo měsíčně Kč,aby měl všechny programy včetně HD programů?Díky. |
arnost67
![]() |
|
ALFASEXjá jsem napsal tohle:"příjemné překvapení je O R I G I N Á L N Í zvuková stopa (skoro) na všech ostatních programech včetně stanic jako např. Sky UNO. pochopitelně opět jenom u anglické nebo prostě cizí produkce" Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VORTIMONDospravedlnujem sa, doslo mi to az na druhy raz :8) ... cely den na mna OSCAR svietil, a asi to ma svoje neblahe ucinkyeste raz PREPAC! nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
dikyakoze islo mi hlavne a jedine mat anglictinu,je mi jasne ze v IT platforme AND IT produkcii ju dorabat nebudu, ale to co pisete je len pozitivne az prekvapujuce. U inych platforiem mne vadil simultanny preklad - zrovna tie polske su asi prikladom aj ked tie ja nekukam, alebo ruske ze jedna osoba dabuje cely film s tym ze na pozadi pocut originalny -angl- jazyk -- keby je to len a len rusky alebo anglicky, obe v parjadke no hentak presahujuc to neeni ono! Ak Skylink zmutuje, tak ta IT moze byt naozaj dobra pomer-cena/vykon alternativa pre europana... ;-) Dik Vorti este raz! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
alfasexjá se nerozčiluju. mně je to jedno, jestli si to někdo koupí nebo nekoupí. já jenom neuznávám argumenty, že to není atraktivní paket. je to velice atraktivní paket. stejně jako třeba Sky DEVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.A kdyby chtěl (kamarád) UPC Direct na smlouvu,kolik by ho to stálo měsíčně Kč,aby měl všechny programy včetně HD programů?Aby měl prostě plnou nabídku.Díky za případné odpověďi. |
arnost67
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.já si myslím asi kolem 1100,- Kč měsíčněhttp://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/directmedium/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.kompletní nabídka upc cirka cca litr měsíčně :lookaround: :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.to máš stejný jako skylink. je to kolem 1100,- měsíčně. cs link je trochu levnější. ale kdo potřebuje ten jejich (skylink) program pro gaye :laughing: nebo hustler v SDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.Nejlepší je mít všechno jak BDC cca 3 platformy,včetně UPC,Tak i UPC origoš předplacenou kartu-celá nabídka včetně všech HD jsem usmlouval cenu 670,kč/měsíc a věnoval jsem ji manželce do ARIVA 200HD a tím mám od ní pokoj navždy.!!! R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.Hery je to skutečně plná nabídka, má tam i hardcore? ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.hery: ja mam taky pocit ze ta karticka BDC neako za posledne obdobie dostava na "(nevhodné slovo)" nie?vortimond: pisem ze nie je atraktivny? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.alfasex - nepoužívej nevhodná slova ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.drobeček: :))) ej veru pravdu mas...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |