![]() |
|
TV DIGI kvalita?Pro sledování anglické ligy uvažuji o TV Digi,chtěl bych znát kvalitu jejich přenosů.Má-li někdo zkušenosti s TV Digi,tak mi prosím poraďte.Stačila by mi úroveň CS Linku.Děkuji. |
pifl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 212 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?průměrný bitrate digisportu je dlouhodobě nad 4 Mbpsto je velice solidní. problém je ten jejich SD přijímač a propojení pomocí scart. ale to používá víc jak 50% diváků cslinku/skylinku taky Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE:TV DIGI kvalitaJsem úplný laik,nevím co je bitrate nad 4Mbps.Ale myslíte,že kvalita je na úrovni cslinku či skylinku?Abych nezapoměl děkuji. |
pifl
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?kvalita záleží čeho, třeba AXN u cslinku je taky dost mizerná, tak jako většina programů u digi. Ten digi sport je kvalitou docela slušnej. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE:TV DIGI kvalita?eemil,děkuji za informaci. |
pifl
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?Kvalita Digi sportu ja naprosto dostačující pro 80 % obyvatelstva kteří nezkoumají z 50cm obraz kde co je za chybičku.Ničeho se neboj a normálně do toho jdi. Za 260,- měsíčně což je při dnešní drahotě téměř NIC nelze prodělat.. A za tuhle cenu ti nikdo v Evropě Ang.Ital,Německou,Span,Franc ligu atd a spoustu blbostí a dokumentů k tomu nedá. Hlavně se nenech oblbnout místníma blbečka**ma že obraz je k nekoukání a že by to doma už nemohli mít. To jsou všechno nemocní lidé. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?Má to eln jednu chybu.Nemá to žiaden HD program.To je veľké mínus DIGI |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE:TV DIGI kvalita?Rozumím a děkuji pánové pat a jurko. |
pifl
![]() |
|
re:tak jinak-kvalita stanice Digi sport je vyšší,než všechny SD placené stanice tebou zmíněných operátorů.Je to vidět na obrázku i na měřáku.Jestli chceš levnou cestu k PL,je Digi dobrá volba.(nikdy bych nevěřil,že já budu muset něco takového tvrdit ) :OKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
2patTa zaostalejší část Evropy je určitě nejzdravější... R^ :laughing: Má málo nemocných lidí... Nemáš ordinaci? :))Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
Digi je dobréJa som sama zistila že Digi je dobré.Prešla som na Sylink ale vrátila som sa aj k Digi.Lebo má najviac hudobných,dokumentárnych aj dosť športových staníc.Iba je škoda že na Slovensku nie su české programy.Tak som to n nnnvyriešila Skylink aj Digi.Sylink stačia zakladné tzv neplatené programy a Digi na ostatné.A je to aj najlacnejšie.To je moj názor.Ak si niekto myslí iné je to jeho vec.A to mám tv plazmu 107 cm a som spokojná. :8) |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?CelÁ Digi TV je služba na jedno velké ,,O´´ Dále od nich. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?I kdyby byla kvalita pro 80 procent lidí dostačující tak rozhodně není dostačující to neustálý vypadávání a hlavně začátkem měsíce kdy se rumunovi asi nechcou posílat zápisy do karty. Pokud digi tak jedině na PL a pro zbytek vzít něco jinýho třeba directa ze stejnýho směru aby se nemusela dávat další parabola.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Mám tam chyby.Teraz som si prečítala čo som napísala mám tam chyby ale podstata platí Skylink základ Digi na ostatné.A som spokojná mám to na 2 TV. |
viera571
![]() |
|
2viera571No vidíš a seš v pohodě, navíc podle pata i zdravá... K čemu ti nemocní zoufalci vyvíjejí digitální komunikace, nové technologie, zobrazovače s vysokým rozlišením, když tady nejzdravější populaci stačí obyčený analogový signál připojený přes scart a hotovo! Je vidět, že d.i.g.i je tady doma a blbne lidi dokonale! R^ :laughing: Tak jen tak dál d.i.g.i!Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?Digi TV si může po tom všem pořídit jedině nevyléčitelný optimista. A to jsem je dříve i montoval. A jak jsem potom rychle od nich utekl..... |
HiFiOK
![]() |
|
Digi TV kvalitaJa sa tu nechcem vychvalovať ale ja nevidím rozdiel medzi HD vysielaním a SD vysielaním.Skylink mám cez HDMI a Digi cez scart ale naozaj nevidím rozdiel.A stále prepínať HD a SD ma nebaví.Tak pozerám ako je to nastavené.Skoro stále SD a som spokojná.Ale ja mám už 60 rokov tak možno mám menšie nároky na kvalitu.Ale naozaj nevidím rozdiel. |
viera571
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?Pravdou je digisport je natom obrazově tak jako sport 1 v Cslinku,ale i tak to stojí za velké H...o R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?No, rozdíl v kvalitě obrazu je tam značný.Doporučil bych hledat chybu u Tebe. |
HiFiOK
![]() |
|
RE:TV DIGI kvalita?HiFiOK,kdo je bez chyb? |
pifl
![]() |
|
viera107 plazma zase nie je až taká veľká. Doby, keď sme mali 55cm obrazovky a kto si vystál na vianoce radu (a zapltil úplatok v Elektre) na novú 63cm bol král sú už dávno preč.Otázka je aký máš prijímač na SkyLink? A navyše v základe máš HD len ČT, takže tých rozdielov asi naozaj nevidíš. Rozdiel medzi HD a SD vidíš aj na CRT telke, pretože je tam vyšší dátový tok - napr. MTV HD a Ethnic. :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
VieraAk nerozoznáš roziel medzi HD a SD tak: a,zle nastavené rozlíšenie box b,zlé nastavené rozlíšenie TV c,oči -okamžite k očnému |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
Digi kvalitaNaozaj nevidím rozdiel medzi HD a SD vysielaním.Mám prijímač OPENSAT 4000 HD PVR.Keby Digi neblblo a dali české programy tak nevidím dovod mať Skylink. |
viera571
![]() |
|
RE: TV DIGI kvalita?@vieraLidi mívají hd prijimace propojené scartama, ti štastnejší už hdmi, bohužel se špatně nastaveným upscale...když se to ještě zkombinuje s "obrovskou" 107cm plazmou 1024x768 třeba se šesti dioptriemi v šestimetrovém obýváku, není se vůbec čemu divit. R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Digi kvalita.S DIGI rozhodně neprohloupíte. Má 6 sportovních programů, včetně PL ve velmi dobré kvalitě a další množství dokumentárních, hudebních a filmových kanálů nepočítám. |
bogdan
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
Bogdan.Jistě. Hlavně ty story s ukončením smlouvy. To je jak vyhrát ve sportce. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |