Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

TV DIGI kvalita?

Pro sledování anglické ligy uvažuji o TV Digi,chtěl bych znát kvalitu jejich přenosů.Má-li někdo zkušenosti s TV Digi,tak mi prosím poraďte.Stačila by mi úroveň CS Linku.Děkuji.

pifl
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV DIGI kvalita?

V HD mám Sky Italia, Sky DE, Platformu HD, Skylink, UPC, Cyfru +, Digital +, Canal Digital a stejně koukám víc na SD :))) Tak klidně vol Digi :)))

lukas79
Registrace: 3/2008

Myslím, že Viera si z vás dělá prču

Klasický SD obraz má necelých 0,4 Mpix, kdežto vysílání HD má kolem 2 Mpix, tedy 5x více zobrazovacích bodů. I slepej musí poznat sakra rozdíl. Jestli má ale plečku televizi, pak je to pro ní opravdu fuk, podle mne se vyplatí přehodnotit své priority a dopřát si obrazově kvalitní vysílání.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Myslím,že se můžu označit za fotbalového fanatika.Ztráta PL mě fakt nas..ala.Ale kdo má fotbal rád najde si ho na Skylinku habaděj.Jestli jste stačili ukoukat fotbalovou nabídku, která bylá k mání přes "fotbalové prázdniny",tak vás z toho musí brnět hlava ještě teď.Viděl jsem u švagra zápas Newcastle-Arsenal.A zase taková bomba to nebyla.Ta technická kvalita mě nevadila,švagr má televizor na dřevěné uhlí,ale ani fotbal nebyl bůh ví co.Jsem spokojný s tím co nabízí orbit FTA a Skylink.I když by to somozřejmě mohlo být o tu Serii A a PL lepší.

TomHB
Registrace: 7/2006

Digi sport má dostačujúcu kvalitu. Reči že Digi vypadáva nie sú pravdivé. Akurát pri búrke. Ale vtedy sa aj tak odporúča spotrebiče odpojiť. Veľké mínus Digi je absencia prémiového filmového kanála. So športom som však spokojný.

LuboTS
Registrace: 5/2006

Nervos

ono to zalezi ako je to urobene od natocenia kamerou az po vysielanie a ked to niekto pobabre tak to HD moze vypadat aj ako SD

mjamriska
Registrace: 4/2003

mjamriska

ano, máš pravdu, většina pořadů odvysílaných v HD rozlišení je starších a málo kvalitních, točeno starou technologií, nebo staré naskenování. A to jak u nás, tak v Německu. Ale, nově vytvořené pořady v HD často až berou dech, jak jsou perfektní,l zvláště ty Německé. A HD se bude nadále rozšiřovat, jde o novou technologii.
A mimochodem, víš, jak točí třebas ČT zpravodajské pořady ? Starými kamerami 4:3, ne 16:9, to z toho udělají ořezem až ve střižně, Bohužel, často to podle toho také vypadá.

Nervoš

je v Digi Eurosport 2 Bundesliga?

afti

Jo,ale obrazova kvalita je horsi nez je na CSlink/Skylink.

HYPER
Registrace: 11/2010

Mám DIGI už téměř od začátku, co u nás začala vysílat a můžu říct, že pokud máte dobrou anténu a konvertor, tak není problém. Mám motor a tak chytám SD kanály od 28E až po 12W a nevidím rozdíl a to všechno na DIGI přijímač. Jinak také doufám, že se DIGI podaří překvapit a přejde na HD. Některé jejich kroky to naznačují.Hoši za ty penízky je to docela dobrá investice, hlavně pro milovníky fotbálku..............

citrofan
Registrace: 4/2011

dej pokoj s tím rumunským harampádím :O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Ja mám tiež digi som s nimi spokojny akurat ma štve že keť začne pršat tak už neide...

jozefb2
Registrace: 6/2010

Tak to je síla...

polulin
Registrace: 10/2007

pro jozefb2
Prosím tě já mám oboje až když je velká bouřka tak u mne vypadne nejprve Skylink pak DIGI TV český programy a nakonec DVB-T . Vše je otázkou od 1 do 3 min mezi sebou , nejdříve slabý stanice pak třeba i všechno . Každý měsíc bez problémů se zápisy a to mám Digi od začátku .Pokud je vše naladěno , parabola , přístroje atd . u Digi tv jako u Skylinku není problém se signálem . Když to tady čtu na foru problémy se satelitama tak mi připadá , že problémů má více Skylink .At to jsou přímače nebo karty poslední dobou -tahají jen z lidí peníze (Digi výměnu karet dělalo zadarmo ) , HD kanály a jejich frekvence 12109 atd. než DIGI TV . Nejlepší je když tady někdo o něčem píše a přitom nemá ani DIGI TV a je chytrý z minulosti když ho měl . Obraz u Digi tv je na nějakých programech lepší na něčem horší než u Skylinku .Takový třeba jeden případ placený kanál Sport 5 je katastrofa a ostuda Skylinku a jejich více . Každá společnost má svoje výhody a nevýhody a každý má možnost jít jinam . Někdo chce Skylink a HD je to první vlaštovka kterou chválím , ale kvalita podle zahraničních stanic HD není taková (Pouze 8 % lidí podle průzkumu má HD ) , někdo dá přednost DIGI TV a dvou přístrojům zadarmo a jedným měsíčným paušálem 260 kč( jeden má doma a druhý přístroj má na chatě , nebo soused a dělí se o 260 kč . Pak mu vychází 130 kč měsíčně platit atd. ). Já neodsuzuji ani jednu společnost . R^ R^

standa111
Registrace: 11/2009

standa111

neda mi len plne suhlasit

mjamriska

DIGI sport

To je jediný kaná, který by stál za to si pořídit jejich kartu, ale to by nesměla být karta párovaná s jejich šroty a nesmělo by to být vázané dvouletou smlouvou. Což nehrozí, takže za mě DIGI nebrat. ;)
Pro standu.... kdo chce HD tak ho určitě mazanice s názvem sport 5 nezajímá jelikož si platí HD balíček. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

mne sa zda, ze viazanost je iba jeden rok, ale mozno sa mylim

mjamriska

pro wladys
ano na 1 rok se člověk uváže u DIGI TV , ne na dva aspon u mne i při partner boxu jsem měl taky 1 rok . Mluvím za sebe já se koukám na programy které mi baví a zajímají mi , bohužel i na SD i s horší kvalitou a ne , že jsou programi v HD a hýbají se postavy k nudě nebo za týden se 5x opakují filmy . Je to věc každýho . Tam je dobrý pro mne jen programi sportovní v HD a to fodbal nemusím vůbec kromě MS. Super je zimný sporty v HD , ale kde vzít čas. 1 hod v létě deně koukání na TV v průměru je pro mne moc. :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Pre standa111

Ja viem že nemám všetko naladene tak ako ma byt už som aj rozmyšlal že to doladim sam ale bojim sa že to ešče viacej zbabrem... A čo sa tyka tych HD programou ja ich ku štastiu nepotrebujem ....

jozefb2

josefb2

a farebnú televíziu máš ???

Nervoš

ehm

kvůli PL jsem pred pul rokem poridil digi TV v soucasne dobe jedu i cs link na panasonicu 50" gt30 .rozdil ve kvalite je znat na prvni pohled.ale za 260,-/mes je to prijatelna kvalita tedy na te plazme ,nevim jak je to u LED ci LCD ,ale v dobach pstrosa jsem koukal pres levnejsi LCD a nebylo to koukatelny asi tak

jofan
Registrace: 9/2007

Nervoš

Neprovokuj to čo je za blbu otázku???

jozefb2

Rok, dva. To je vcelku jedno. Ono to výjde nastejno. ;P

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra