![]() |
|
Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIR..nevíte někdo ,jaký je mezi nimi rozdíl?Předpokládám že pouze v tom,že CIIR má jen CI slot a IR má zabudovanou čtečku. Na stránkách Homecast-u jsem nenašel ani jeden model... :(( Máte s tím někdo zkušenosti...?Zvažuju že bych ho koupil (myslím jen IR), tak bych si rád nechal poradit... |
rinkoo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIRIR má čtečku CIIR ma čtečku a slot.Rozdíl=cenahttp://www.skvely-obchod.cz/Satelitni-technika/Prijimace-s-HD-rozlisenim/Satelitni-prijimac-HOMECAST-HS-3200-IR-Skylink-READY.html http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/homecast-hs-3200ciir-pvr-satelitni-prijimac-s/ |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIRnevhodné slovo (nevhodné slovo).cz |
habanero
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIRnevhodné slovo d..izone.cz Tady je to koukám šibalsky udělané někomu poslat odkaz. |
habanero
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIRak sa v budúcnosti zapáči mať inú kartu ako IR, tak ten CI slot by sa mohol hodiť... |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
pro vadorNo mám Panasonic TH42PX80 takže je HD Ready a kartu Skylink ICE...Takže na 95 % nevyužiju jinou kartu než tu kterou mám... Spíš mě zajímají jiné rozdíly...Vypadají jinak (stříbrný a černý) a nevím jak je to se softem...atd.... |
rinkoo
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIRNechci se do toho montovat, ale zapomeň na to, mám ho druhý týden a je to na nervy. Restarty několik denně, zatuhnutí, už se dokonce sám kousl a hodil do továrního nastavení....nejde OTA, už bych ten krám nechtěl, provozováno čisté irdeto CSLINK |
bado
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIRPřijímač HS 3200 CIIR mám již od března t.r. s kartou Skylink ICE. Dosud jsem s ním neměl ani nejmenší problém. Velmi dobrý obraz, ani jednou seknutí, příjemné ovládání.Bezproblémové nahrávaní i přehrávání SD i HD programů na externí HDD ( používám i flashku 8 GB). |
Jožin
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
rinkooUž se to zde probíralo.CIIR je stříbrný- má display, má slot a nehřeje. IR je černý -nemá display,nemá slot a dost hřeje. 3200 CIIR je rozhodně lepší a s posledním 006 firmwarem chodí s ICE i Irdeto Skylink kartama naprosto v pohodě! ;) Sám si dohrává nové stanice vždy nakonec. Pokud si tedy něco vymažete nebo operátor něco změní, tak sám si to později opět naladí a uloží. Pro někoho plus pro druhého třebas mínus. :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 IR a 3200 CIIR...jste mě neptěšili...v pondělí mi dorazí 3200 IR :( no uvidíme... |
rinkoo
![]() |
|
![]() |