![]() |
|
Sencor sdb 2012t lieta kvalita signalu hore doleZ uvedeny prijimačom(šrotom) sa pokušam prijimať signal z vysielača KRALOVSKY CHLMEC .problem ktory nastal je ten že 25k ide cez neho v pohode a na 59k obraz každu chvIlu zakockuje kvalita lieta hore dole niekedy sa ustaly a opeť spadne a obraz zakockuje.Antena sito zo zosilovačom a samozrejme som skušal aj moju malu LPA kde sa da zosilovač vypnuť a žiadna zmena .Vymenil som prijimač za druhy Technisat a všetko funguje ako ma kvalita na technisate 92 percent.Myslim že je to tunerom v prijimači.Ma niekto nejaky napad čo by som ešte skusil alebo ho treba hodiť do koša? :O ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Sencor sdb 2012t lieta kvalita signalu hor...čo som neskušal tak to jedine to že preniesť ho niekam inde a vyskušať ho na inom mieste inač asi všetko čo som len vyskušať mohol.Ci donho nejde nejake rušenie dio samotneho sencora ale to pochybujem |
jopo166
![]() |
|
RE: Sencor sdb 2012t lieta kvalita signalu hor...napadlo ma či by to nemohlo byť rušenie T-mobilom Na kopci je vykrivač pre mobil bez neho sa v obci neda telefonovať ma niekto skusenosť že rušenie toho mobilu može preniknuť do prijimača aj ked neni zapojeny v antene žiadny predzosilovač ani zosilovač?? |
jopo166
![]() |
|
RE: Sencor sdb 2012t lieta kvalita signalu hor...zkus to jinde ! a u tebe zkus jinej prijimac !neco podobnyho to delalo tady na jednom miste kde je prekrasnej signal z nekolika vysilacu a pak se zjistilo , ze to dela ten shit z penny marketu :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |