![]() |
|
Opticum 9600 HD + Skylink kartaZdravím, v přijímači Humax CRCI mám vloženou původní Skylink kartu (systém CryptoWorks). Rád bych ji vyměnil za novou kartu systému Irdeto ICE a používal v přijímači Opticum 9600 HD (dva CI sloty a dvě čtečky karet systému Conax), který jsem si nedávno koupil. Chtěl bych se zeptat, jestli je možné tento přístroj nějak přeprogramovat. S emulací a vkládáním klíčů pracovat umím, předpokládám ale, že tato změna je mnohem složitější. Mám také modul ZetaCam Blue, který jsem nikdy nepoužil. Nejde třeba přeprogramovat on? Nechce se mi zbytečně kupovat další příslušenství. Za případné rady budu moc vděčný. |
Igis
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Opticum 9600 HD + Skylink kartaA proč by ta karta jako neměla jít?? Ona nejde nebo se to domníváš ,že nejde.Nebo jsi to někde slyšel ??Že v OPENBOXU nejde?? :O :(( |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Opticum 9600 HD + Skylink kartaDíky za odpověď. Vyměněnou kartu ještě nemám. Zkoušel jsem ale do přístroje vložit stávájící kartu Cryptoworks, která v Humaxovi CRCI 5500 bez problémů funguje. Opticum ji nenačetl. Když kartu vložím do modulu ZetaCam Blue, tak přístroj modul inicializuje, kartu ale ne. Tak nějak předpokládám, že by to ani nemělo fungovat, když přístroj podporuje jen systém Conax. Proto se ptám na možnosti. Jinak asi budu muset si pořídit nějaký modul:-( |
Igis
![]() |
|
RE: Opticum 9600 HD + Skylink kartaIgis chod na www.ijachouf.com tam najdeš čo potrebuješ načo by si kupoval cam modul potom ice karta v tvojom opticume pojde bez problemov v čítačke kariet. |
sagvan
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
re: sagvandíky za radu, projdu ten web, počtu si a třeba budu moudřejší. a co ten ZetaCam, hodí se k něčemu, nebo je to bezcenný kus železa? jinak emu jsem v pohodě zvládl, snad to přeprogramování přístroje nebude složitější :)) |
Igis
![]() |
|
![]() |