![]() |
|
nova hd cs linkprosím vas jde vam na cs linku nova hd mam kartu irdeto a vše mi jde i placené kromě novy hd a primy hd nevíte kde je chyba dik a zdar |
kubrt
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkna HD přijímačích fungujou R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkmě šli a čt hd jde prosim o radu |
kubrt
![]() |
|
RE: nova hd cs linka strojovnu popřípadě modul máš jaký,jinak těžko se radí |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkOd 1.3.2011 byla zařazen do nabídky třetí neplacený kanál ve vysokém rozlišení - Prima HD. Dle smlouvy s poskytovatelem má CS Link zajištěnou exkluzivitu. Prima HD je zařazena do neplacené nabídky a je dostupná všem zákazníkům CS Link. Automaticky ji získají všichni noví zákazníci, kteří registrovali kartu po 1.3.2011 a všichni ti, kteří si v minulosti objednali tarif "HD" (jednorázový poplatek 200,- Kč). Stávající zákazníci, kteří ještě nemají neplacené HD, si nyní mohou objednat nový tarif "Neplacené 2 HD" za 200 Kč (jednorázová platba) a získají tak oba neplacené HD programy - Prima HD a Nova HD. Třetí neplacený program ČT HD je automaticky aktivován všem zákazníkům. Objednávku provedete v zákaznické zóně CS Link. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkTaky mi přestala karta odkódovávat Primu HD a Nova HD. Volal jsem na podporu CS Link a řekli mi, že si mám připlatit 200 Kč. Našel jsem obálku, kde je psáno, že jsou v ceně, stejně tak všude i u prodejce psáno, že jsou v ceně. Snažím se s nima skontaktovat znovu, ale zatím marně, tak uvidím. |
geronimo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkNo, asi nezbyde nic jiného, než podat podnět na ČOIku. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkGeromino,pokud mate kartu zaregistrovanou pred 1.3.2011,tak musite doplatit 200kc,aby jste mohl sledovat Novu HD a Primu HD neomezene.Pokud jste zaregistroval kartu po 1.3.2011 a nejdou vam,tak kontaktovat Cslink.Ja si je budu muset predplatit rovnez.Zatim to ale nepotrebuji,nemam HD reciever. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkdekuji za rady mam novou kartu irdeto a tak sem myslel že je to v ceně dik a zdar |
kubrt
![]() |
|
RE: nova hd cs linkNo jestli mate novou kartu Irteto,tak vam musi tyto programy v neplacene tv nabidce jit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Irdeto kartacslink-2HD napsané v identifikaci karty - vše jede !!/ došlo k přesunům-zkontroluj si to/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: nova hd cs linkbyl jsem u prodejce chyba byla u cs linku už to šlape děkuji za spolupraci |
kubrt
![]() |
|
RE: nova hd cs linkMám kartu registrovanou 22.7.2011. Argumentoval jsem CSLinku tak dlouho, až mi ty dva HD programy na rok zase "vrátili". Kdybych měl kartu registrovnaou před 1.3.2011, tak bych to chápal. Takto mají všude psáno, že roční karty obsahuje i 3 HD programy. |
geronimo
![]() |
|
RE: nova hd cs linkAby toho nebylo málo, tak mi dnes karta neodkóduje ani jeden program a na podpoře CS Link dělají mrtvého brouka, že když se karta dnes nerozjede, tak ji mám reklamovat u prodejce. Skylink karta 3 roky bez problémů a CS Linková v průměru jednou týdně nějaký problém, nutnost kontaktovat CSLink atd. Ať se jdou vycpat... Rv |
geronimo
![]() |
|
![]() |