![]() |
|
Skybox hd + sky kartaZdravím,potřeboval bych poradit,dostal se mi do ruky skybox hd i s kartou sky/bílou.Kamarád se vratil z UK,že mu to zůstalo a at si to půjčím,jestli to vůbec bude u nás v čr.funguvat.jelikož jsem velký fanoušek Premiere league,tak se vás chci zeptat, kdybych si předplatil kartu respektive balíček sport,tak jestli by to šlo.Mám 80-ku parabolu nastavenou na eurobird 28,5.astra 19 a astra 23,5.zajimalo by mne,jestli by mi šla karta i v mém technisatu hd8-s a nebo jaký modul tam dát.Mám tam 2 moduly technisaty s paprikou + karta skylink a cs link. a nebo jestli to půjde jen v tom jejich skyboxu.děkuji všem za vaše rady |
zeli888
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Skybox hd + sky kartato můžeš snadno vyzkoušet. každá sky karta by měla dekódovat SD verze ITV1 + další programy v seznamu na týhle stránce.http://en.wikipedia.org/wiki/Freesat_from_Sky co se týče funkčnosti v samostatných modulech, to je prakticky bez šance. podpora je hrozná. nefunguje prakticky myslím v žádném modulu. ale funguje v některých uni čtečkách. přesto se používají hlavně linux přijímače, protože programy Sky Sports a Sky Movies jsou párovaný a vyžadujou zadání boxkey. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Skybox hd + sky kartavorti,ITV1 mi v technisatu nejde a nevím jestli skybox bych zvládl rozchodit, ale má předchozí otázka směřovala i k tomu zdali můžu u nás v čr.sledovat PL.třeba na tom skyboxu.připadá mně nějaký složitý. |
zeli888
![]() |
|
RE: Skybox hd + sky kartajá jsem ti nepsal, že to funguje v technisat modulu :))) spíš naopak, že je to bez šance s jakýmkoliv modulem.jediná možnost je skybox, UNI čtečky některých resívrů (ovšem tam můžeš mít problém s tím párováním) a nebo nejlepší linux přijímač Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Skybox hd + sky kartafajn,díky zkusím naladit skybox,no jestli to půjde,když tak dám pak vědět,díky |
zeli888
![]() |
|
zeliaky mas signal z 28.5E trebars aj na TechniSate?! ved stanicu mozes skusit naladit aj ked kodovsnu -signal vidis ci mas. a ked mas na ten isty kabel das Skybox ... ... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Skybox hd + sky karta@zeli888: proboha co chces na skyboxu rozchazovat ? ten prijimac zapni do site, pripoj ho k parabole na 28,2E, o zbytek se postara prijimac :-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
![]() |