Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

ipbox 9900hd

funguje na tomto boxu nejaky autoupdate na keys a nebo jakou formou se stahují .

bambule
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ipbox 9900hd

Ak niekto kupi Ip Box a nic s nim neurobi a pusti ho, tak ma prioblemy ake sa tu popisuju. To sa zase musi uznat. Staci ale fakt zajst na ich forum a precitat si par rad, prefleshovat novy fw, dat novy client plugin a spravnu verziu oscamu a ziadny problem tieto boxy uz nemaju. Popisujete tu stare chyby. Modul? Ten som fakt netestoval. A naco aj? Skusal som kopec kariet vcetne Skylink Irdeto v citacke boxu a ziadny problem. Mnohy si proste neuvedomuju, ze linuxove prijimace nie su pre negramotnych. Proste treba tento pristroj nastavit. Vcera som schvalne skusal najednoduchsiu moznot: zobral som Ip Box 9900HD, naflashoval najnovsi fw (oficialny od AB), nainstaloval najnovsi ClientServer Plugin a vlozil kartu Skylink a UPC kartu (obe Cryptoworks) a poslal svoj setting z ineho boxu pre E2. Ziadny problem som nemal. Vsetko slape dpbre a rychlo. Ziadna stata signalu ani noc podobneho. Box nikdy nevypinam uplne, ale vzdy len do stand-by modu a od tial to nahrava normalne. Dalsie stovky uzivatelov na fore, potvrdia ze to bezi ako ma. Bud ma Prosat a eemil vadny kus, alebo maju lave ruky a prazdne hlavy (osobne tipujem 2. moznost).

Billysk
Registrace: 4/2006

"Ten krám s daným modulem ani neumí na jeden program se dívat a druhý nahrávat,i když má dva tunery.Tento šrot raději nekupovat" - tak toto napise fakt len hlupak, co sa moc nevyzna! Keby sa vyznal, vedel by ze moduly (okrem niektorych specialnych) nedokazu naraz dekodovat 2 programy z jednej karty! Ak chce pouzivat 2 tunery, musi vlozit kartu do citacky! Takto moze modul vkladat do roznych 2-tunerovych prijimacov a stale bude len nadavat, ako su vsetky stroje sroty! Proste inteligencia na bode mrazu, ale kydanie na profesionalnej urovni!

Billysk

Billysk

prázdnou hlavu máš asi ty, myslíš, že neumím natáhnout novej fw a třeba ten oscam??? Nauč se číst, já nepsal o uni čtečkách, ale o CI slotech, který když tam jsou, tak mají taky v případě potřeby fungovat. Rv :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

CI slot funguje, ale modul ako taky NEVIE dekodovat 2 programy naraz! Nato je tam ta citacka. A kupit modul a vyvalit zan dalsie peniaze, ked to funguje aj bez neho a podstatne lepsie, je podla mna volovina nie?

Billysk

eemil

Ma nabidka odkupu IPBox 9900 za cenu postovneho stale plati !!! Chlape je horko, praskne Ti z tech vsech problemu s timto "srotem" cevka a co potom? Chci Ti opravdu pomoci a defacto zachranit zivot ;)

RossiD
Registrace: 12/2007

RossiD

Zadarmo, nebo skoro zadarmo ho můžu dát i někomu tady v místě bydliště. Já hledám trotla, kterej mi za něj dá rozumnou cenu a do té doby si ho musím nechat, pak si místo něj koupím něco trochu normálnějšího, třeba VU. :lookaround:

eemil

Billysk

Já od toho CA modulu nečekám, že mi bude dekódovat 2 programy současně, i když to třeba modul EASY-TV od Mascomu dokáže. Z jednoho TP to v určitých přijímačích dokáže i modrej SCM Cryptoworks. :lookaround:

eemil

S ipboxem 9900 jsem vcelku spokojen, s ohledem na to, že jsem za něj dal 4000 - běžné sledování televize je bez problémů. Ale spousta věcí, zejména to co nějak souvisí s využitím dvou tunerů nebo PVR, opravdu funguje jen "napůl" (nahrávání dvou programů najednou, permanent timeshift, webinterface umožňuje sledovat vysílání z druhého tuneru, ale neumí si přepnout transpondér, spousta běžných CI modulů není vůbec detekována nebo nepracuje korektně). Nechápu lidi, kteří se posmívají ostatním a vzápětí přiznají, že tyto funkce nepoužívají. Na druhou stranu se slibně rozbíhá neoficiální podpora na ab-fóru.

@eemil:
Ten problém se ztrátou signálu, nemáš ho náhodou na DVB-S2 transpondérech po tvrdém restartu a jen na tuneru A? To je HW chyba - reklamovat.

tamzarian
Registrace: 9/2008

@Billysk

Měl jsem 4 kusy,všechny musely jít na reklamaci,fungovaly chvíli,no prostě šroty.Taky tá cena spadla hodně dolů.Neboď příjmač má fungovat a ne končit v servise!

Prosat
Registrace: 8/2005

tamzarian

ano, blbne to na některých tp dvb-s2, například na 45e kde je city-tv, dělá to po probuzení z hlubokého spánku a pouze na tuneru A, když dám PIP a tento problematickej program musí vzít tuner B, tak to jde. Po restartu se chytí i tuner A.

eemil
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra