![]() |
|
Česká mutace programů HDSkylink deklaruje ve svých nabídkách českou mutaci EUROSPORT HD, TRAVEL Chanel HD, NG WILD HD, ale při sledování těchto programů je jazyk v angličtině (EUROSPORT, TRAVEL CHANEL)nebo v ruštině (NG WILD). Možná, že mám něco špatně nastaveno na TECHNISAT SIR, který mám necelý týden. Navíc si nevím rady s nastavením dalšch družic (19,2 ASTRA sice vyhledá TP, ale stanice nejsou převedeny do hlavního výběru. Mám pocit, že neumím nastavit spuštění motoru. Díky za informace. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Česká mutace programů HDZkus zmáčknout modrý tlačítko na dálkovém ovladači a vyber zvukovou stopu cz,Eurosport ,Travel. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Česká mutace programů HDU Eurosportu HD a Travel CH. si musíš nastavit českou zvukovou stopu, NG zatím vysílají pouze Eng a Rus, česká mutace se připravuje, snad ji pustí teď na podzim... |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: Česká mutace programů HDU modrého tlačítka se mi objeví nastavení A/V a nastavení videa, o jazyku žádná zmínka. |
leošek
![]() |
|
RE: Česká mutace programů HDtak mozno tlacidlo - audioV zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Česká mutace programů HDDíky přes audio šlo nastavit. |
leošek
![]() |
|
RE: Česká mutace programů HDkeby naozaj vsetky moznosti zlyhali, treba skusit precitat si navod. :)))UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 489 |
![]() |
|
![]() |