![]() |
|
Amiko 8800Po nahraní fw 1.4.09 do Amika 8800 pre sfunkčnenie čítačky na cw kartu, som prišiel o cca tretinu prednastavených satelitných pozícií. Je nejaký overený spôsob ako sa dostať k prednastaveným pozíciám (45), ktoré obsahoval pôvodný sw 1.3.26 a mať zároveň čítačku ako uni? Ďakujem za názory a pomoc. |
real
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Amiko 8800Neznám Amiko, ale nelze u něho zálohovat/nahrát pouze setting programů bez fw?Předpokládám, že je to stejné jako u Arivy a pod křá.. :(( Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Amiko 8800Taká možnosť tam síce je, ale ja som ešte pred nahraním nového fw nemal naskenované prakticky žiadne programy a vytvorený seting. To by teda chcelo nejaký zohnať (na všetky pozície, čo bude asi problém, alebo vrátiť sa k pôvodnému fw (čo môže byť tie problém, lebo sa zmenil aj bootloader, vytvoriť si seting, zálohovať a opäť nahrať nový fw. No teoreticky snáď áno, uvidím či uspejem aj prakticky. Ďakujem nápad. |
real
![]() |
|
realnic zlozite :))) ked uz tam mas novy fw nechaj ho tam a nalad si vsetky programy ktore chces, poukladaj si to podla vlastneho gusta a sprav si potom na flashku zalohu len settingu. ten potom mozs pouzit v dalsich pripadoch nahravania noveho fw ;)to Tomik535: za to ze sa ten box vola Amiko neznamena ze je to crep ako tu uvadzas. takych ako ty mam strasne rad ;P motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Amiko 8800To mi je jasné, lenže neurobím seting prgramov na satelitoch, ktoré fw neobsahuje a ani sa tam nedajú cez DO doplniť a uložiť...Ď. ;) |
real
![]() |
|
realfw ako taky ani nemusi obsahovat ziadny setting s programami. zalezi od tvorcu fw ci tam nieco da alebo nie ;)najjednoduchsie je to co som ti pisal a mas to podla seba ako ti vyhovuje. popripade si na nete niekde najdi nejaky setting. ale ja by som sa skor priklonil si to vytvorit sam podla seba a mas to nastalo a uz len doplnas o nejake nove programy co pribudnu ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Amiko 8800Vlastný seting je najlepší o tom niet pochýb. Ale mne ide o to ako vytvoriť seting napríklad na Intelsat 15, keď tento satelit nie je prednastavený, ani sa v danom fw nedá doplniť. |
real
![]() |
|
![]() |