Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

DVD rekorder PANASONIC DMR-EH57

Zdravim.
Moj DVD rekorder sa po par rokoch rozhodol, ze nebude prehravat DVD-cka. Vsetkoostatne funguje (nahracanie na HDD, TV tuner, casovac,...), len ked vlozim do mechaniky medium (je jedno ci DVD alebo CD) tak sa tvari, ze ho chce roztocit (asi 5-krat zaznie taky cvakavy zvuk) ale neprecita ho. Naviac aj ked vyberiem medium z mechaniky, stale svieti ikona, ze v mechanike je medium. Skusal som precistit sosovku optiky ale nic..:-(
Nevie niekto poradit co s tym?
Vopred vdaka.
Dundee.

Dundee33
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVD rekorder PANASONIC DMR-EH57

Vieme daj do servisu!Vymena optiky alebo celej mechaniky!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Připrav si minimálně 3 tisíce.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

servis BA

zdravim, mimo tohoto pripadu (to bude opotrebovana gumicka :))) ) neviete prosim nejaky servis Panasonic alebo Thomson v Bratislave (alebo okoli)?
Dik!

krikri
Registrace: 3/2010

KOntakt na vyrobu

Kontakt na PANASONIC KROMPACHY 0534180100 - recepcia

mysiak001
Registrace: 5/2007

krikri

na ich strankach by to malo byt uvedene podla regionov!
Panas tusim volakedy robila firma "avpro" ale asi toho bude aj viac pozri ich stranky....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Já ho mám taky jsem s ním opravdu spokejenej protože má ještě starej čip a umí si poradit s vysíláním které posílá kódy proti zápisu kdybz jsi nikoho na slovači nenašel tak v Praze jsem našel servis kde jsou ještě ochotní se v takto starých věcech rejpat mejl ne ně:praha3@bels.cz sídlej na této adrese:Šafaříkova 368/16 oprava HDD výměnou cca 2500kč záruka samozřejmostí R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

No servis som si uz nasiel priamo v meste, robia aj Panasonic, tak by to hadam vedeli opravit. Ja som len chcel vediet, ci s takymto necim nema niekto z vas osobnu skusenost.
Ci by sa to nedalo nejak aj doma zbastlit a nemusel by som platit hodinovu sadzbu autorizovanemu servisu (nechce sa mi do tej masiny vrazat vela prachov).
P.S. Autorovi KriKri dakujem za radu ohladom gumicky, len keby mi poslal presne umiestnenie tej gumisky a jej partnumber :sly:

Dundee33
Registrace: 9/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra