Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pro: kuba, ojoj... Galaxy SII program DishPointer

Kluci, dal jsem před časem do Galaxy SII program DishPointer a stále nemám jasno v nastavení položek Sreen, Level inclination a Level skew. Moje nula na motoru je cca E16st. ale když tím směrem namířím Galaxy SII, tak to ukazuje na pozici E5st.Sirius. Dá se to nějak upravit, aby to bylo správně na asi E16 st.? Díky za INFO.

Ládys
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro: kuba, ojoj... Galaxy SII program Dish...

Přehrál jsem na telefonu soft android 2.1 na 2.2 a od té doby mě nejde DishPointer nastavit. Stále družice "uhýbá" Tak jsem nainstaloval Satelite AR a ten zatím funguje dobře. Zkus tento soft a uvidíš. Zatím se s tím učím. ale zdá se, že to na tom Androidu 2.2 je stabilní. Nevím, proč ten Dispointer na 2.1 chodil a na 2.2 nejde zkalibrovat. Třeba máš stejný problém. Dej vědět. U disponteru to bylo jednoduší. Na Satelite AR musím vždy znovu vyhledat konkrétní družici a potom měřit. Zatím to neumím uložit. Nebo taky neumím vybrat více mnou zvolených družic a uložit je, abych to příště nemusel nastavovat. Myslím, že se tento program dá stáhnout na marketu. Ahoj.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Pro: kuba, ojoj... Galaxy SII program Dish...

Mě se ty družice taky nepatrně pohybují v "hledáčku", ale je to jen +- 1 až 2 st. To mi nevadí. Vadí mi to, že to zatím neumím zkalibrovat na těch E16 st. Nerozumím tomu nastavení položek Level inclination a Level skew. U položky "Sreen" jsem zjisti, že se nastavením + nebo - stupňů k sobě přibližují nebo oddalují družice na orbitu v "hledáčku". Tomu Level inclination a Level skew jsem zatím nepřišel na kloub...

Ládys
Registrace: 1/2006

Ládys a Kuba

Mám stejný problém, aktualizoval jsem před časem Android a taky mi to někdy pěkně skáče. Teď zrovna ne....
Příležitostně zkusím Satelite AR, dík za radu.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

RE: Pro: kuba, ojoj... Galaxy SII program Dish...

Dik za tip Satelite AR v ZTE Blade fachčí super. R^

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra