![]() |
|
Topfield TF6000CRZdravím a prosím o radu,Topfield TF6000CR bliká po zastrčení do zásuvky jako vánoční stromek (displej) a po chvilce tam zůstane čárka a to je vše. Našel jsem na zdroji vadné kondíky viz screen. Píše se tady , že by to mohlo bejt ono, mám je vyměnit jenty dva vyfouklé a nebo všechny co tam jsou.http://img842.imageshack.us/img842/794/kondiky.jpg Díky |
Duhen
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 22 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRNejlépe vyměnit všechny... :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRked uz sa s nim babres,tak jednoznacne vymen vsetky...bohuzial zdroje boli chorobou tychto prijimacov Satmaster-RM
Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC,
Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II
Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300
|
Satmaster
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 571 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRjj, vyměním všechny za nějaké lepší značky, snad to pojede jinak to šlehnu z okna :))) |
Duhen
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRKdyz by jsi to dal do poradneho servisu, uz by jsi se dival. Takhle to bude opravdu jen na slehnuti z okna. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRAle nebude, neboj, pokud nejsi úplně levý a máš pájku a odsávačku, tak to určitě zvládneš. Já jen proto, že box s takovouhle zůstatkovou cenou se nevyplatí dávat do servisu...Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRPřesně tak, těch pár kondíků nic nestojí a vyměněný jsou raz dva. Nebudu u takové plečky útrácet za servis , kde si tak leda mastěj kapsu.To rači pokud to nepojede tak zahodím a dám love za novej. |
Duhen
![]() |
|
Duhena rohlíky si kupuješ ,nebo pečeš doma?,pekaři si pěkně mastěj kapsy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRTy jsi fakt (nevhodné slovo). Vsichni si jenom mastej kapsy ale ty dokazes jen na internetu najit ze mas vymenit dva vyfoukly kondiky, jinak jsi v pr.deli, coz je nazorne videt nyni.Opet se ukazuje, ze tyhle sracky si snad nikdo normalni nekoupil. |
J a
![]() |
|
pierrepetrmy napr pecieme doma chlieb, odkedy som kupil pekaren, bolo to asi v januari ked siel chlieb uz na cca 1,5€ (slatinsky), tak som nekupil ani jeden chlieb, obcas sa stane, ze za den musim upiect chlieb aj 2x, pretoze starsia dcera je schopna zjest aj polovicu z 1 kg ked je cerstvo upeceny, moj peceny ma stoji cca 0,5 €, DUHEN nedaj sa odradit vymenit kondiky nie je problem, ja osobne som uz opravil takto nejeden zdroj a to nie som profesionalny opravar, svagrovi som opravoval nejaky homecast, dlho startoval a nechodil tak ako ma, tak som mu za cca 3€ vymenil kondiky a stroj slape ako hodinky, tento rok som menil kondiky aj v mojom Humaxe 5500 kde po cca 10. rokoch uz tiez museli na vymenu |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
TF 6000CRPánové,vyměnit nebo opravit,to je docela velký rozdíl.Je pravda,že ne každý servis je ten správný-ořechový. Ovšem většina těch,co se tím opravdu živí,jsou odborníci,protože nikdo jiný by u tohoto řemesla už nevydržel v těch dnešních podmínkách a věřtě,že vím o čem mluvím,celý život jsem pracoval v oboru a servisem spotřební elektroniky jsem se snad už narodil. Dneska jsem rád,že už můžu být v důchodu a těm našim následovníkům tu řeholi moc nezávidím. To je vše co jsem Vám všem ,co servisáky moc nemusíte chtěl sdělit.Hezký den a vyměňujte ostošest. |
Jendaj
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRMěnil jsem u této mašiny kondík 470uF/16V a dělalo to přesněto co uvádíš. |
Karelems
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRto: J a....Všiml jsem si že často každý tvůj příspěvek na tomto fóru začíná a oslovuješ všechny jak ty říkáš (nevhodné slovo (nevhodné slovo) ..atd),asi trochu nerváček. No každopádně kondíky mám vyměněné a mašinka šlape, takže příspěvky tvého ražení mě vůbec nezajímají.Mějte se tu a díky. |
Duhen
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRMe tvoje blbost taky ne. Vcera jsem opravil dva zdroje k profi mikrovlnemu spoji a tim si vydelal na 2 tvoje topfieldy. Zato takto rozmrvenych prijimacu mivame na dilne nekolik do tydne a tyhle nastudovane internetove hrdiny vyhazujeme i s jejich vlastnorucne pokazenymi kramy.Je oprava a oprava. Az ti zacne kosteckovat obraz a nebude to kondikem ani signalem tak to urcite nebude ani tunerem. |
J a
![]() |
|
Duhenna opravě je nejdražší to ,že umíš,ty neumíš a machruješ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrsklidni hormon, proc by neumel, ved mu to slape !!! zase clovek nemusi vediet opravovat vsetky zdroje na svete aby nevedel pomocou pajky a odsavacky vymenit 10 kondenzatorov :))) ja som znamemu na humaxe asi pred 5 rokmi vymienal kondiky a stroj slape doteraz |
mjamriska
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRTady jak vidět je každý odborník, ale kdyby odešlo něco jiného tak jsou v koncích. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRodbornik neodbornik, mne naopak udivuje jak maji nekteri o sobe vysoke mineni a potrebuji to ventilovat, zbytecne i napadaji nevhodnymi slovy ostatni. a to se netyka jen tohoto vlakna :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Zipplne suhlasim, ked odide nieco ine je to na servis, ale aj olej v aute si vela ludi meni doma a nechodi s tym do servisu |
mjamriska
![]() |
|
mjamriskahormon zklidnit nepotřebuji,je úplně v klidu,vyměnit vadnou součástku umí i osmileté dítě,ale najít tu vadnou,jen dobrý opravář,kondenzátory mohou být zdeformovány,ale jinde jsi jak se říká v p.r.d.e.l.i.,přeji hezkou noc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRZávada se přece hledá snadno, hodíš screen na fórum, tipneš si, zeptáš se, dozvíš se, vyměníš pro jistotu ještě polovinu okolo...jaképak umění ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535ano,ale bez těch chytrých hlav,najdeš na netu jen bláboly rádoby chytráků viz výše R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRja netvrdim, ze viem vsetko opravit, plne s tebou suhlasim, ale opravu zdroja za 3€ zvladnem, ostatne necham na servis, ako som uz pisal aj olej v aute si vela ludi meni doma a nechodi s tym do servisu, dnes uz je taka doba ako na zapade, menej sa opravuje a radsej sa kupi nova vec, samozrejme, ze to zalezi od ceny opravy, ale sluzby su drahsie ako boli inokedy, otec robil v servise kde bolo cca 6 servisakov a zarabali pred 10. rokmi po 20 000 Sk, minule som ich bol pozriet a uz su len 2, na zarobok som sa nepytal ale povedali, ze to uz nie je tak ako bolo |
mjamriska
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRNejvětší strach mám z chytráků, kteří to hlasitě ventilují na netu jací jsou machři a potom napíší "profi mikrovlnemu spoji". Tací nejspíš dělají někde uklízečku a občas pochytí pár slov na chlubení.Daleko více si vážím amatérů, kteří se nebojí, umí se zeptat, viď Tomíku, a klidně to zkusí sami. Nejhorší jsou internetoví žvejka.lové. těm je dobré se vyhnout. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Topfield TF6000CRNevím kdo kde dělal uklížečku, ale ty mu v oboru sat nesaháš ani po kotníky... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečekale on to nikde ani netvrdi |
mjamriska
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |