Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nova sport

Mám dotaz.TAky vám dlouho trvá než naběhne nova sport a čt hd? Když přepnu,tak se neukáže síla signálu a po asi 7 vteřinách to naběhne.Mám 7700hsci.

macumacu
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nova sport

urcite nie

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

špatná komunikace přijímače a LNB, problém může být v koaxiálním kabelu, relátku, může být i špatné napájení LNB

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

nebo v modulu. nebo zkus jinou verzi firmware. některý přepínají rychleji a u jiných to trvá déle.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

macumacu

U cca dvouletého modelu 7700 HSCI je to normální a dělá to téměř každý druhý :(( .
Firmware .11 tomu nepomůže.
On má problém s vysíláním HD při modulaci DVB-S, protože modulaci DVB-S2 načítá v pohodě.
Bohužel tomu tak je.
Jen ojediněle pomůže změna konvertoru,jak psal Saxon.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

re:

u Topfieldu je to normální.I to málo co jsem pustil mezi lidi,je samá reklamace.Dobrá je i výmluva oficiálních míst-"tento TP se vysíá v nestandartním formátu..."

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Potvrzuji, mám také v držení 7700 hsci a na posledním FW u tohohle TP to prostě tak je.

Jardysek
Registrace: 3/2010

Topfield 7700 s verzí SW 7.01.11 s modulem CryptoWorks Eurocam Smard TV s verzí SW: V4.02.006 a Nova Sport a ČT_HD hraje a přepíná bez potíží. R^ R^

petrpupa
Registrace: 9/2008

Saxon nepsal nic o změně konvertoru!!!!
Víše uvedené problémy se vyskytují u jakýchkoliv přijímačů, kde je použit nevhodný koaxiál, špatně udělané konektory, nevyhovující komponenty /TV/Sat slučovače/ atd.
Díky těmto věcem pak kolikrát pomůže výměna relátka za jiné, které neni tak citlivé na horší parametry propojovacího řetězce.

Jinak Topfield patří do mé trojice nenáviděných věcí běžného života:

Rusko, doktoři a Topfield.

Rv

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Topfield sam o sobe neni spatny, treba kusy dovezene z SRN nebo Rakouska slapou v pohode, to jen cesti dovozci si nechali udelat "odlehcenou" variantu. Zcela nahodne jsem tu mel TF6000CR z Rakouska a ten mel ZCELA jiny zdroj, osazeny kvalitnimi soucastkami a ne nejvetsim srotem co se objevuje na CZ trhu.
TF7700 ma navic jeste asi HW problem, proc tohle nezvlada. Fakt je, ze urcite kombinace FW+modul problem s HD v DVB-S docela dost eliminuji, ale stopro to urcite neni.

O kvalite servisu a podpore dovozce radeji mlcim.

U tveho popisu problemu se muze jednat o vadu zdroje ( u TF na CZ trhu normalni) a nebo problem s kompatibilitou Diseqc/LNB/prijimac. Na modul bych to zatim nevidel, ten nema se signalem nic moc spolecneho.

J a
Registrace: 7/2005

Opticum 9500 a 9600 nejde naladit Nova sport snad nebude na vině nějaký nezviklý V pid 7110 takový tam nikde není ČT Hd ok

Vu+Uno 4 K Se

Laik

myslím u Skylinku

Vu+Uno 4 K Se

Laik

Laik

bolí mě oči,než to pošleš na veřejné fórum,nejprve přečti po sobě a případně kontroluj s pravidly pravopisu,promiň,je to silnější ,než já R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra