![]() |
|
CT-HD DRMZdravim, vcera neskoro vecer zacal na CT HD film kt som chcel dat nahrat bo som bol unaveny a tusil som ze ho nedopozeram. Spanielsky film Metoda - El Metodo. Mam TechniSat Digit HD8+ s momentalne 2x SCM CW modulmi, Skylink ICE kartou a CS-Link CW kartou (gital). Momentalne SCM preto ze nejaku dobu experimentujrm ktora 2 moduli najlepsie spolupracuju spolu a div sa kontra Irdeto Mascom (AlphaCrypt) a TS CW, 2 tyzdne SCM najmenej problemov.No k veci: 1.polhodka filmu normalna nahravala, tak som myslel ze OK! Potom mi do toho skocilo zamrznutie obrazu Inicializace slotu 1 a 2 ako ked date reset modulov, rozkostkovanie obrazu a slo to dalej aj nahravanie - record... ALE na druhy den vidim ze prva polhodka zaznam je tam. Potom - ked to seklo dalsi zaznam "Recording had been canceled for licence reasons." CRM - Copyright Mng. a dalsie 3 casti - asi ked nastali dalsie restarty CI - su blokovane. Otazky: 0) viete o tom ze CT robi nejaky CRM? 1) mohlo to byt koliziou Skylink vs CSL ze obe maju pristup atd? 2) keby dam SL do Irdeto modulu mi to nesekne? (seklo lebo ICE bol v CW a nie I-Code ako byva) 3) mal som dat len CSL v CW a nic take by sa mi nestalo? Dik za nazory! Este dodam ze po 1. seku som z opatrnosti zapol DVD recorder takze film by mohol byt zachyteny cely aj ked v 2 rozdelnych castiach, cast analogovo... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |