![]() |
|
Openbox S9Prosím o info, či sa s týmto strojom objavili nejaké ťažkosti. Má zaujímavé parametre, aj slovenčinu...Zaráža ma však rozdiel v cene: od 93 do 300€. Nie je tam nejaký háčik (alebo poriadny hák)? Ďakujem. |
real
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Openbox S9Originál openbox s9 je linux, ostatné lacné klony neviem, |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Openbox S9jsou to úplně jiný přijímače. nemají kromě toho názvu vůbec nic společnýho.openbox s9 = to samý jako top model od Octagonu openbox s9 (čína) = něco jako ariva 200 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Openbox S9jak pise kolega jsou to dva rozdilny strojeten linuxovej je klon fortisu http://wiki.arcon-friends.net/index.php/Fortis_Modelle , procesor architektury SH4 takze lze sehnat model jineho vyrobce za lepsi cenu s totoznym HW a s totoznym SW a pak tu je dalsi stroj, nazveme ho treba open box S9 , ten ma procak ali . a taktez se prodava v mnoha podobach a znackach. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Openbox S9Ja mam asi 4 mesiace model DH PVR8000S2 kupovany v UK za 85 libier.Prijimac som kupil hlavne kvoli HD programom a zatial funguje OK.Jediny problem je, ze nepusta zapisy na UNI citacke.Skusil som vymenit aj soft no vysedok sa nezmenil. |
jarek65
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Openbox S9Ďakujem všetkým za informáfie a skúsenosti. Ja by som totiž chcel inovovať svoje vybavenie a chcel by som prímač kvalitami a možnosťami na úrovni Openboxu X-810,z hľadiska možností, spoľahlivosti, citlivosti tuneru, prípadne aj ceny,pochopiteľne už HD, PVR a s lan...S použitím okrem kariet CS link a UPC na lov kanálov v rozsahu 90°E-45°W, teda s citlivým tunerom, perfektným natáčaním a prácou s TP a naladenými programami. Môžem ešte poprosiť o rady a skúsenosti, najmä tie ktoré sa nedajú vyčítať z technických špecifikácií výrobcov? Ďakujem. |
real
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
![]() |