Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nové programy?

Dobrý den, sice každý den sleduji novinky jak na foru, tak i ve zprávách, ale zatím mi uniklo jestli se budou přidávat programy o který je zájem.? To, že se přidá Barrandov HD až se dokončí nový uplink je jasné, možná + nějaké JOJ HD ze slovenska, to nepočítaje.
Pro mě osobně bude tento podzim a zima rozhodující jestli si dále budu předplácet další roky u této platformy, pořád mi tam schází Eurosport 2 HD, který je opomíjen nejspíše kvůli ceně, i když je žádaný. Když to shrnu, tak pro sportovního fanouška po vzniku Digi sportu a vykoupení práv PL je zajímavé akorát ty Eurosporty ve vysoké kvalitě, kde dávají tenis, atletické akce. Možná ještě liga mistrů na nova sport, což je asi jediné na co se tam dá koukat, jestli koupí NHL je stále vě hvězdách.

Jardysek
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Billysk

A čím se vlastně ten CSlink pustil do boje o první místo?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Skylink nové programy?

Asi Primou neHD a Bravou HDTV.

Jardysek

CSlink je marný bez těch HDček

Jardysek:
A ten Eurosport 2 HD věřím, že u Skylinku bude ;)

TDHenry

@vorti : ak by som sa bavil výhradne o HDTV, tak Skylink má len 1 vlastný DVB-S2 TP. Niekde som raz čítal, že mesačne sa platí za prenájom S2 TP približne 40-100 000 Euro. To nie je veľa pre väčšieho providera. No a teraz si uvedom, že veľa providerov používa simulcrypt, medzi nimi aj Skylink. A tieto mesačné náklady si delí s Bulharmi, Holanďanmi a opačne. Ak sa bavíme o Skylinku, nie je to žiadna charita a ako každý súkromný podnikateľ každú nerentabilnú časť svojho podnikania musí utopiť, inak sa utopí sám. No ja si nemyslím, že Skylink prerába, alebo dotuje svoju vlastnú firmu, to by nerobil nik. Každopádne im služba musí generovať slušný zisk, ak si môžu dovoliť daný počet HDTV...
Pokiaľ pozorne sledujeme vyhlásenia napr. Glisníka, ten už pred rokmi jasne vyhlásil, že sa bude pridávať len HDTV, ktoré je lokalizované, resp. v dohľadnom čase bude a len tie TV, ktoré vysielajú v nejakom slušnom pomere nativ HD. Napr. taká PRIMA "HD" je len atrapa s tým upscalingom. Podobné vyhlásenie padlo aj na Markíza HD, keďže 2 filmy mesačne to z biedy nevytrhnú.

jarino1978
Registrace: 2/2007

@billysk : Skylink sa správa ako obchodník. V prípade, že sa dohodnú výhodné podmienky pre obe strany, JOJ, Markíza v HD na Skylinku určite bude.
A stavím fľašku vína, že tam budú obe. Konkurenčný boj ich k tomu už núti, stačí zapnúť obe SD verzie a každú chvíľu sa obe predbiehajú v propagovaní HD verzií programov, ponuky, počtu. Už začínajú do seba rýpať a obe spoločnosti veľmi dobre vedia, že pokiaľ nebudú na Skylinku, nie sú nikde.

jarino1978
Registrace: 2/2007

CS link nemá proti Skylinku šanci

Mám CS link - total, Skylink - Combi. Porovnání je jasné. Jednoznačně skylink vítězí - mnohem více HD programů, CS link navíc má jen HD Primu, Skylink - lepší SD programy vč Viasat nature, levnější je skylink zvláště při ročním předpaltném, navíc platím Standard od UPC a chci odběr ukončit. UPC má mnohem horší obrazovou kvalitu u SD i HD programů, je drahé, za vše se připlácí, vč. HDMi výstupu /musíte si koupit recordér/, že se za to nestydí, když chcete sledovat programy přes DVB C, musíte si koupit za 1300 nejen kartu, ale i CA, samotnou kartu mi neprodali, mám už po letch UPC plné zuby. Když chcete skončit odběr, dají vám tisícikorunovou pokutu, pryč od nich. Vyberu si od října jen Skylink - Combi (zahrnuje i erotické programy a jeden dokonce v HD). To je můj poznatek. UPC je mnohem vydřiduštější společnost, než to na první pohled vypadá.

Kolinec
Registrace: 9/2011

@billysk : Co to meleš? Ty nechceš v HD NG wild ač vysílá v nativu a chceš primu, joj a podobné sra*ky, které si na HD jen hrajou? Prober se! Radši jeden opravdový HD kanál než tři pseudo HD.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Kolinec

CS link má jen jeden opravdový HD kanál a to je Brava HD. Nicméně mají před Skylinkem v něčem náskok a to v názvu platformy....... to si jen tak někdo nedovolí dát do názvu přívlastek HD s jedním HD kanálem. :laughing:
Pan Klička by měl kandidovat na slibotechnu roku. Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra